Wings For Life World Run

I dag var den store løpedagen! Les mer her om det her.
Klikker du deg inn nå i kveld (søndag) er det fortsatt live fra nettsiden. Folk løper faktisk enda, selv om starten gikk kl 13.00.

Jeg kom over Wings For Life for noen måneder siden og falt umiddelbart for saken. “Løp for de som ikke kan løpe”, noe jeg får helt klump i halsen av å tenke på. Les mer på nettsiden deres så skjønner dere hva jeg mener.

Løpet her i Spania var lagt opp i Madrid, men det var mulig å løpe #selfierun hvor man enn befant seg, og det passet meg bedre siden jeg var på Ibiza idet selfieløpet startet. Starten for selfieløpet var kl 11 og planen var at jeg skulle løpe fra Playa d´ Bossa og nordover, men så fant vi ut at vi skulle dra på en annen strand på andre siden av øya (mer om det senere) og tiden løp fra oss. Det endte med at Aleksander måtte bare stoppe bilen langs veien uten at vi visste hvor vi var slik at jeg kunne starte på slaget (det er jo hele poenget).
“Du får ringe om du løper deg bort, ta med penger til taxi i tilfelle det skjer noe” og så spant han avgårde med jentene i baksetet som lurte på hvorfor jeg måtte hoppe ut av bilen.
Og der stod jeg. 1 minutt til start.

selfierun melissa

Akkurat på slaget satte jeg igang og fulgte veien mot Cala Tarida. Når man stiller i selve løpet på et av de 33 landene aner man ikke hvor langt man skal løpe, før man blir tatt igjen av følgebilene. Det gjør det litt ekstra spennende, og jeg følte det litt sånn selv mtp at jeg ikke ante hvor langt jeg hadde igjen til stranden.

løpetur melissa

Det var en nydelig løpetur. Og jeg fikk klump i halsen av å tenke på at sikkert mange andre løp samtidig for samme sak. Jeg tenkte på de jeg kjenner som ikke kan løpe selv og på flere av historiene jeg har lest den siste tiden om mennesker som er blitt utsatt for ulykker og aldri kan gå igjen. Sterkt, for oss som liker å løpe, det er sikkert!

Da jeg omsider kom frem hadde jeg løpt 6,5 km og det føltes helt vidunderlig ut. Og premien var bare helt fantastisk også;
Cotton Beach Club!

cotton

Dette stedet er fantastisk btw.

fremme!

Nå er vi hjemme igjen og jeg svever etter dagens løp! Håper noen av dere også har løpt i dag!

2 Comments

  1. October 22, 2016    

    A lot of people will see ethnic politics as the motivation of the Bodmer/ Lewontin ideological agenda. But for it to be so successful the wider academic elite – WASPS – must have approved of it (Richard Lewontin went to Harvard in 1973 after his paper, so the establishment did approve).Is there a gene-culture co-evolution and political genetic pacification aspect to the WASP elites favoring science conducive to liberal morality, an incremental change favoring tendencies toward liberal morality.

  2. November 14, 2016    

    OMG. The pain. No wonder you were ratty. And you have such fabulous legs. Thank goodness you can show them off. No physio. Bl00dy typical. Will the new hip last you a lifetime or will it need 'refreshing'?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.