#visfremlunsjen

Dere?
Blir dere med på en liten instagramkonkurranse eller?

Jeg satt med lunsjen min på jobben i går og fikk en idé.
Ofte får jeg spørsmålet “hva kan jeg spise?” når vi snakker om kostholdsomlegging.
Det er lett å ramse opp alle de gode matvarene vi kan nyte, men noen ganger er det lettere å være visuell når det kommer til inspirasjonen. Jeg syns det er veldig gøy å høre at jeg kan inspirere dere, det er det som er drivkraften min bak bloggen.

Så nå skal jeg dra igang en morsom greie.
Jeg kaller den #visfremlunsjen og slik er du med:
1. Ta bilde av lunsjen din og legg inn bildet på Instagram
2. Husk å hashtagge bildet med #visfremlunsjen slik at jeg kan søke den opp
3. Fortell gjerne kort hva lunsjen består av, for eks: “tunfisk, egg, ost og skinkebiter”
4. Du kan bidra med så mange bilder du vil

Når vi har fått inn mange bidrag, poster jeg de her på bloggen slik at vi kan plukke ut tre favoritter som får en overaskelse i posten.
Dere kan vise frem akkurat hva dere vil (om dere har kantine på jobben eller ikke), men jeg håper dere kan lage noe selv slik at andre kan få inspirasjon fra dere. Flere av dere er flinke med å fylle matboksen med masse godt allerede, og dere inspirerer meg også!

Hva sier dere?

Her kommer et eksempel fra meg. Det er restemat jeg dro ut av kjøleskapet. Det ble to kalkunfiléer, 1 avokado, 1 buffalo mozarellaost, manchegoost, litt majones og noen gulrotstaver. Og et godt strø urtesalt over.

visfremlunsjen

Ikke vær redd for uklare bilder, dette er ingen fotokonkurranse!
Sharing is caring.
Og selv om mange av dere sikkert er på påskeferie så spiser dere vel lunsj likevel?
Jeg lar konkurransen gå en god uke over påske i allefall.
Lykke til!


15 Comments

  1. Hege Hege
    March 27, 2013    

    Så gøy! Jeg er med!
    Jeg trenger masse inspo siden jeg må ta med lunsjen min med på jobb og syns det er så vanskelig.

  2. March 27, 2013    

    Ja, så gøy! Det er mange der ute som trenger litt inspirasjon til lunsj. Jeg har også merka at det er mange som kommer med den typsike matpakka bestående av brødskiver med et enkelt pålegg (som de gjerne har på hver dag). Men samtidig har de lyst til å prøve noe nytt, men det er vanskelig å bryte det mønsteret med å kanskje lage nye ting.. Bra initiativ Melissa 🙂

    • March 27, 2013    

      Gleder meg til å se bidrag fra deg også! 😉

  3. Veronica Veronica
    March 27, 2013    

    Ser jeg må skaffe meg Insta. Mange som bruker det.
    Morsom konkuranse forøvrig.

    I dag skal jeg lage marsipanen din, fikk endelig kakaosmøret i posten fra iHerb i går!

    GOD PÅSKE!

    • March 27, 2013    

      God påsk til deg også!

  4. Amalie Amalie
    March 27, 2013    

    Hei Melissa! Jeg leser bloggen din fast, men det er sjeldent jeg kommenterer. Nå kom jeg på at jeg har noe jeg gjeerne ville hatt litt hjelp til, fra nettopp deg! Lurte på om du kunne anbefale gode produkter/merker av kesamer/greske yoghurter/cottage cheese, gode oster og skinker i Spania? Som fåes kjøpt på f.eks Carrefour? Jeg blir værende i Spania i en mnd i sommer, og hadde vært supert å ha noen merker å kjenne igjen når jeg skal kjøpe inn all mulig god mat. Om det ellers er noe jeg “bare MÅ kjøpe inn”, hadde jeg blitt kjempeglad for nettopp dine anbefalinger! Du er en av mine store inspirasjoner når det kommer til mat og trening! 🙂

    Håper du får en superfin dag. Klemmer

    • March 27, 2013    

      Hei Amalie!

      Så koselig å høre at du er innom fast 🙂
      Jeg anbefaler deg å stikke på Carrefour ja. De fleste har pusset opp og fått inn mye økologisk. Der kan du finne geitekefir og geiteyoghurt. Økologiske 🙂
      Cottage cheese har de også, enten på Mendoza og Mercadona men ikke økologiske. De er litt annerledes i konsistensen enn den norske men du venner deg fort til det.
      Ang skinker pleier jeg å kjøpe økologiske skinker fra en leverandør, men om du finner en lokal slakter så kan det hende du får ganske ok skinke. Spør om pavo natural for eks (røkt kalkun) for den pleier å ha liste e-stoffer i seg. Det er dessverre alltid sukker i kjøpeskinkene men prøv deg frem ved å lese på alle etiketter så finner du ut hva som er best.
      Du kommer ganske langt på Carrefour, frukt og grønnsaker, og noen carrefourbutikker har fått inn økologiske egg!!!

      God klem til deg også!

  5. Amalie Amalie
    March 27, 2013    

    og GOOOOD påske! 😀

  6. Une Une
    March 27, 2013    

    Strålende idè! Jeg er dessverre ikke på instagram, men får i det minste titte litt her på bloggen.

    • March 27, 2013    

      Ja, følg med neste uke. Det har kommet 3-4 bilder allerede så jeg 🙂

  7. March 27, 2013    

    Åhhhh, vil være med! Men kostholdsregimet nå gjør det vanskelig å være kreativ med maten 😛 Screw you intoleranser, men det er verdt det 😉

    • March 27, 2013    

      Da er det i allefall interessant om du blir med og viser oss hva du ender opp med!!!

  8. Amalie Amalie
    March 28, 2013    

    Supert, tusen takk for utfyllende svar ang. produkter på Carrefour etc. 🙂 Nå gleder jeg meg enda mer! Hvis det er noen andre produkter (trenger ikke å være meierirelaterte) som du anbefaler, taes det i mot med åpne armer! 😀

    • March 29, 2013    

      Jeg pleier som regel å bruke litt tid hos slakteren og fiskedisken. Spør og grav hvor maten kommer fra. Vilt er “Salvaje” på spansk. Ikke mange fisker som er det, men plutselig finner du en! De koster mer så klart men det er verdt det altså!
      Vedr kjøttet så spør hvor i Spania det kommer fra. Ofte i nord beiter de ute for eks. Spør og grav, hehe.
      Men ellers se etter økologisk først, det kommer bare mer og mer av det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen