Ut på vandring igjen…

Mens helsekosten min har smått begynt å se mot sine siste uker, tar jeg en etterlengtet pause, pakker sekken og stikker på pilgrimsvandring med pilgrimsjentene mine igjen. Det er akkurat to år siden vi gikk til Santiago, og denne gangen skal vi starte ferden i samme by, men gå helt til Verdens Ende, nemlig Fisterra. Det sies at den siste ferden blir som en epilog av hele vandringen, hvor man går mot havet for å la inntrykkene synke inn slik at man kan tenke over alt man har opplevd i løpet av sin tid på Caminoen. Vi hadde en fantastisk reise da vi gikk sist men er langt fra over å vandre sammen. Mye vil ha mer!



Dere kan lese om turen vår her hvor vi gikk 113 km fra Sarria til Santiago. (Ser at noen a bildene har falt ut av blogginnlegget, beklager det!)

Her er ruten vi skal gå denne gangen:



Jeg har funnet frem det gamle pilgrimspasset mitt, og skjellet jeg hadde knytt på sekken. Disse to skal selvsagt få bli med igjen på tur. Det er mange som kaster skjellet sitt i havet når de har nådd Verdens Ende, men mitt har et såpass stor affeksjonsverdi at det skal pent bli med tilbake igjen.

Om dere vil følge med på ferden vår har vi opprettet en privat instagramkonto som heter Pilgrimsjentene. Legg oss til davel!

2 Comments

 1. May 8, 2018    

  Så flinke dere er! Hvor mange dager regner dere med å bruke på turen?

  Håper dere vil dele litt av turen deres her på nettsiden?

  • Melissa Melissa
   May 13, 2018    

   Så hyggelig! Om du har instagram kan du søke oss opp på Pilgrimsjentene for der ligger det flere bilder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.