universalspray

Jeg har tidligere skrevet om naturlige vaskemidler som er miljøvennlige og lette å lage selv. Disse blir brukt hyppig hjemme hos meg og jeg trenger ikke være bekymret for å spraye kjøkkenbenken eller kjøkkenbordet mens barna er tilstede.
En vaskedame jeg kjenner fikk prøve den en gang og var helt i hundre, dette var noe av det beste hun hadde brukt før og ville vite hvor jeg hadde kjøpt sprayen. Hun trodde ikke på meg da jeg viste henne hvordan man lager den. Skikkelig aha-opplevelse, hehe. Så nå har hun fått laget sin egen spray hun bruker og slipper å inhalere giften mens hun gjør jobben sin.

Dette er en annen enkel vri på universalmiddelet som du lett lager selv.
Det eneste du trenger er:
3 sitroner
Eddik (jeg bruker 6%)
Sprayflaske

Skjær av skallet på sitronene og ha i en krukke. Hell på eddik og sett på lokket. La det trekke et par dagers tid. Deretter hell over i en plastflaske og bruk!

Eddiklukten forsvinner når det får ligge med skallet. Tilsett gjerne eteriske oljer om du vil ha ekstra duft.

Tips!
Hell universalmiddelet i en pose og dypp dusjhodet nedi. La det trekke et knapt minutt og så får du et skinnende og rent dusjhode!

dusjhode