Typisk fiskemiddag hos oss

Det er mange som spør om middagsoppskrifter, men greia er at jeg ikke er noe spesielt flink til å lage middag, jeg syns ikke det er noe morsomt, og dessuten er jeg som regel så sulten med utålmodige barn hengende i hvert ben at jeg må bare forte meg å få maten på bordet.
Men nå var jeg kjapp og tok et bilde likevel av en fiskemiddag! Den så slik ut:

laksemiddag

Den består av dampet laks, asparges og broccoli med eggesmør til!
Og så en god dæsj creme fraiche. Et skikkelig fettrikt måltid som metter godt!

Jeg elsker den varme maten! Hvis jeg ikke spiser skikkelig middag merker jeg at småsulten henger over meg uansett hva jeg propper i meg. Fler enn meg som titter febrilsk i skapene etter “noe” og kanskje ender opp med å bake muffins eller noe like før sengetid?
Spesielt de dagene jeg er på periodisk faste er det viktig for meg å få i meg dette måltidet. Det blir da siste måltid før frokost ca 16 timer senere.

Hva pleier dere å spise til middag? Har dere ukesmeny?
Del gjerne tips og erfaringer, jeg tar imot gode råd.

Jeg kom over denne bloggen nylig som har en del gode oppskrifter. Klikk her for Lizas Matverden.
Om dere trenger inspo, eller bare vil titte på lekre matbilder så anbefaler jeg å ta en titt på bloggen til Elin Larsen. Hun lager mye fristende. Bare klikk her.

Ha en god uke alle sammen! Jeg er som dere vet i Norge og koser meg med venner og familie. Herlig!

11 Comments

 1. May 6, 2013    

  Dette er jo ikke noe jeg spiser selv, men jeg kan ikke annet enn å si NAM!! Kjøtt frister aldri, men rød fisk og smør har jeg alltid vært glad i. Også med min favoritt-vår-grønnsak ved siden av da.. Da blir det perfekt 🙂

  • May 6, 2013    

   Laks er skikkelig nammis ja!

 2. under opplæring under opplæring
  May 6, 2013    

  Yumo! ♡

 3. Amelie Amelie
  May 7, 2013    

  Må bare fortelle deg noe: Jeg kjenner deg ikke eller noe, men blir litt inspirert av bloggen din!! 🙂 Jeg har ikke halvparten av ingrediensene du snakker om i hus, men blir inspirert av litt småting her og der, som ting som passer sammen i salat, eller hvor bra man føler seg etter man har løpt. Og faktisk: I helgen så levde jeg på fast food og is, pga eksamensangst, hehe. Og i går, på mandagen, så følte jeg meg helt forferdelig :/ Mens i dag, så startet jeg dagen med litt youghurt og frukt, for så å ta en lang løpetur, og føler meg nå såå mye bedre. Så takk for tips til en litt sunnere hverdag nå og da 🙂

  • May 7, 2013    

   Hei Amelie!

   Vet du hva? Det er herlige mennesker som deg som gjør at jeg syns dette er så hyggelig. En god følelse å kjenne på når jeg vet jeg kan inspirere til en sunnere hverdag!
   Bra du kjenner på den følelsen hvordan du er etter forskjellig inntak av mat. Så velger man automatisk riktige matvarer etterhvert.

   Ha en god tirsdag!

 4. under opplæring under opplæring
  May 7, 2013    

  Hei. Du…noe helt annet dette asså, men jeg må bestille solkrem nå kjenner jeg.har du en link til en god og trygg solkrem på i herb som både oss voksne og barn kan bruke uten og være redde for skumle stoffer i den?? Gjerne rimlig også…så jeg kan bestille fler for d går mye solkrem i denna familien 😉 stoler på dine anbefalinger!! 😉 😉

  • May 7, 2013    

   Jeg har tidligere ført solkremer fra merket Sante, men de sa at de ikke skal fortsette å selge de mer så nå er jeg på utkikk etter noen andre. Jeg kommer nok til å lande på Dr. Hauschka.

 5. under opplæring under opplæring
  May 7, 2013    

  Oki 😉 jeg vurderer solkremen fra desert essens……? Kjenner du noe til d merket? Jeg har kjøpt bringebær shampo og balsam til ungene og drue shampoen og balsamen til meg pga fargen i jåret og de er alle kjempe gode…alle får mykt og glansfult hår av de 😉 😉 så derfor tenkte jeg kanskje solkremen også var ok? Men jeg skjønner jo ikke et fnugg av innholdet og om d er farlig eller ei….. også er det kjemperimelig også 🙂 🙂

  • May 8, 2013    

   Nei, men takk for tipset, skal lese litt om det!

  • May 8, 2013    

   Hmm, leser litt om de nå. Ser jo ut som de er uten parabener da! Kanskje de ikke er så verst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.