Det er mange som spør om middagsoppskrifter, men greia er at jeg ikke er noe spesielt flink til å lage middag, jeg syns ikke det er noe morsomt, og dessuten er jeg som regel så sulten med utålmodige barn hengende i hvert ben at jeg må bare forte meg å få maten på bordet.
Men nå var jeg kjapp og tok et bilde likevel av en fiskemiddag! Den så slik ut:

laksemiddag

Den består av dampet laks, asparges og broccoli med eggesmør til!
Og så en god dæsj creme fraiche. Et skikkelig fettrikt måltid som metter godt!

Jeg elsker den varme maten! Hvis jeg ikke spiser skikkelig middag merker jeg at småsulten henger over meg uansett hva jeg propper i meg. Fler enn meg som titter febrilsk i skapene etter “noe” og kanskje ender opp med å bake muffins eller noe like før sengetid?
Spesielt de dagene jeg er på periodisk faste er det viktig for meg å få i meg dette måltidet. Det blir da siste måltid før frokost ca 16 timer senere.

Hva pleier dere å spise til middag? Har dere ukesmeny?
Del gjerne tips og erfaringer, jeg tar imot gode råd.

Jeg kom over denne bloggen nylig som har en del gode oppskrifter. Klikk her for Lizas Matverden.
Om dere trenger inspo, eller bare vil titte på lekre matbilder så anbefaler jeg å ta en titt på bloggen til Elin Larsen. Hun lager mye fristende. Bare klikk her.

Ha en god uke alle sammen! Jeg er som dere vet i Norge og koser meg med venner og familie. Herlig!