Tvungen hvile!

Jeg var ute og løp i fjellet i går morges. Formen var fin og jeg koste meg meg skikkelig. Men så fikk jeg litt for høy fart på vei nedover og tryna skikkelig, bare 100 meter fra huset. Jeg tråkket og skrubbet meg godt opp både her og der. Rett hjem og ise, en sjekk av kiropraktormannen og noen høye doser med gurkemeie, omega 3 og c-vitamin.

Ankelen ble bandasjert av en sykepleiervenninne, og nå må jeg holde meg i ro. Ikke lett, så dette blir en prøvelse! Men vil jeg bli bedre og være med på Råskinnet som er om knappe 2 uker trenger benet hvile. Jeg er heldig å ha gode fagfolk rundt meg så dette kommer nok til å gå kjempefint, men jeg legger ikke skjul på at det er surt altså.

Her er de vakre bena mine, forslått og vonde. Au!
IMG_3549 IMG_3555

(Det står forøvrig “gleder” på foten min. Haha, snakk om gleder)

19 Comments

 1. April 20, 2013    

  Så utrolig dumt! Håper virkelig du blir bedre snart!

  • April 20, 2013    

   Ja enig… blir rimelig sløv av å ikke gjøre så mye!

 2. April 20, 2013    

  Nei, huffameg det så ikke så veldig godt ut :S God bedring, håper ankelen blir fort bra igjen 🙂

 3. Nina Nina
  April 21, 2013    

  Så uheldig for deg! Håper du blir bra igjen til løpet…
  Hvor arrangeres det forresten?

 4. Marit Skare Marit Skare
  April 21, 2013    

  Hei håper det går bra med bena dine.
  Jeg ser du skriver at du spiste gurjemeie. Kan jeg ta mer enn en tab. Jeg har spist det en stund nå , gurjemeie med ingefær. Jeg har posoriassis og syntes at det hjelper. Men jeg reagerer på ingefæren, jeg får sure oppstøt og blir uvel. Har bestil tab. Med bare gurjemeie. Tror du at det vil hjelpe meg også .

  Følger med på bloggen din hver dag. Super

  • April 21, 2013    

   Jeg tar minst 1200 mg gurkemeie om dagen, noen dager mer. Også tar jeg ca 1500 mg c-vitamin flere ganger om dagen, gjerne hver andre time om jeg husker på det.
   Tar du et omega 3 tilskudd? Det kan hjelpe på psoriassis vet du 🙂

 5. Marit Skare Marit Skare
  April 21, 2013    

  Nei det har jeg ikke gjort, men det skal jeg begynne å gjøre. Jeg spiser lchf og har fått en bedre hverdag med det kostholdet. Jeg har en skjoldbukskjertel som ikke fungere, så det blir masse tabletter, men nå går det flott med hverdagen.

  Takk for at du tok deg tid til å svare meg.

 6. April 21, 2013    

  God bedring! Kjedelig å være lenket til sofaen….!

  • April 21, 2013    

   Ja, har ikke ord for hvor kjipt det er!

 7. Imse Imse
  April 21, 2013    

  Uff, riktig god bedring! Å tråkke over er grusomt vondt når en gjør det skikkelig.
  Hvorfor tar du så mye gurkemeie?

 8. under opplæring under opplæring
  April 21, 2013    

  Åmen…. d må da være grusomt for en aktiv person som deg og ikke kunne hoppe og sprette som du pleier??!! Hu! God bedring til deg….skal se du får til til et ekstra blogginnlegg om dagen m all denne hvilen din!!:D:D:D:P:P:P:P=)

  • April 21, 2013    

   Dette krever en MEGET store tube med tålmodighet for å si det mildt. Puh.
   Men jeg blir nok sofasliter en stund fremover så kanskje jeg får til å blogge litt hyppigere. Da må jeg få litt ønsker om hva dere vil lese om.. kom gjerne med forslag!

 9. April 22, 2013    

  Au! :-O God bedring!

 10. under opplæring under opplæring
  April 22, 2013    

  Selv blir jeg aldri lei av i herb favoritter, gjerne om sunnere snacks som selv du serverer til kidsa dine!! Hihi…. for da regner jeg med at du har nærmest scannet ingrediensene og går du god for noe der, ja da er jeg ikke sein m å bestille. Har 3 pakker på vei derfra nå, men d er mest økologiske Shampo og balsam til meg og ungene 😉 jentene får bringebær lukt og jeg drue ;))er reine julaften og gå å vente på i herb pakker åsså!!!

  • April 22, 2013    

   Jeg har egentlig ikke handlet så mye godis der når jeg tenker meg om.. litt fordi jeg lager jo en del hjemme, også har jeg noe i butikken, men det har hendt at jeg har kjøpt de kjærlighet på pinne som jeg anbefalte en gang. Husker ikke hva de heter nå.
   Har to-tre pakker selv som skal komme snart. Gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen