Tunsberg Medisinske Skole sitt 20-års jubileumI år feirer Tunsberg Medisinske Skole 20 år, og i den anledning var flere av oss tidligere studenter og forelesere invitert for å holde foredrag på Jubileumsdagene i Tønsberg. Samlingen var mest rettet mot terapeuter, men det var også mulig å følge med på web for de som ikke hadde anledning å komme til skolen. Alle foredragene ligger på skolen sin nettside, så om du ikke fikk muligheten til å se dem, klikk her og meld deg på. Du trenger ikke være terapeut for å se dem, men gjerne litt helseinteressert.

Som dere vet er jeg over snittet interessert i Biohacking, noe som falt meg naturlig å snakke om på samlingen.Biohacking for meg er en livsstil, noe jeg delte under foredraget. Dette var også første gang jeg fortalte om rideulykken jeg hadde i 1996 som gjorde at jeg ble nødt til å endre livsstilen min. Derimot, jeg tror ikke på tilfeldigheter. Hadde det ikke vært for at jeg har vært gjennom det jeg har, hadde jeg nok aldri blitt kjent med alle de fine menneskene som er i mitt nettverk. Med andre ord, min familie:I Tønsberg fikk jeg henge med likesinnede 24/7, nøt gode samtaler, spiste god mat, kjente på norsk regnvær, drakk naken vin, og til og med testet utelivet langs brygga (veldig gøy!).

Her kommer et lite bildedryss fra helgen:


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.