trenute

Trening er blitt en del av en sunn livsstil for mange. Å kjenne at man blir sterkere, raskere og ikke minst at man føler seg bedre med trening er ingen overraskelse. Men når det gjelder motivasjon kan det fort bli lett å vippe over til ”jeg gjør det heller i morgen” enn at man knyter på seg skoene og kommer seg ut på en vanlig hverdag.

Jeg har en venninne, Kristin som bor i Norge. De siste 10 årene har hun jobbet som fysisk aktivitet- og helserådgiver men vært personlig trener i 16 år.
Hun inviterte meg på en bootcamp en sommer for flere år siden, og selv om jeg prøvde meg på ”siden det regner ute går jeg utifra at det blir avlyst?” og hadde et håp om at jeg slapp, fikk jeg streng beskjed tilbake at været hindret ingen. ”Kle deg skikkelig, og ta med tørre klær til skift” Da jeg noen timer senere måtte ta ”farmers walk” med en vanndunk i hver hånd i våt sand lurte jeg på om dette virkelig var mulig. For en pyton måte å trene på! Men surpomphumøret ga seg raskt, for dette var jo overraskende gøy! Kristin pushet og motiverte, og vanndunkene føltes ikke så tunge ut når hun ropte etter meg ”KOM IGJEN MELISSA, DETTE FIKSER DU LETT!!!”
Bootcamp-verdenen åpnet seg for meg.

Kristin har nettopp kommet ut med ny bok som heter “TREN UTE – Sterk med Kreativ Trening”. Den er proppet full av lekre bilder og enkel tekst. Boken er ryddig lagt opp og hvert kapittel har en innledende tekst om tema hun tar opp.
Du finner enkle treningsprogrammer for deg som vil trene alene eller med en venn.
…og gjøre det tyngre om du vil:

112CA7B6-967C-4F70-8A10-FAB1804E1D91

Boken er ment for nybegynneren og den daglige mosjonisten spør du meg. Kristin viser på en enkel måte hvordan øvelsene kan gjøres enten uten hjelpemidler, hva naturen har å tilby oss eller med en strikk. Og det er et eget kapittel i boken om å sanke mil. Liker!
Hun avslutter hvert kapittel med en oppsummering av alle øvelsene slik at du kan ta et mobilbilde av siden, og ta med deg øvelsene ut! Her får vi ulike tips til hvordan vi kan sette sammen øktene vi liker best.

thumb_IMG_8028_1024

For tre år siden startet hun Kreativ Trening AS hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Blant annet treningsreiser til området mitt. Da er det ikke sjeldent jeg blir med:

trenute

Turen ut til fyret i Albir er perfekt for intervalløkter! Jeg garanterer tomatfjes etterpå og gjennomsvette klær!

10696178_10154713219820440_5913913333192150840_n

For dere i Spania har jeg noen få eksemplarer av boken i butikken min, ellers kan dere i Norge kjøpe boken her.