Tidlig lørdagsmorgenGod morgen!
Jeg skal bruke et par timers tid på kjøkkenet nå og knekke ut noe påskegodt.

Om det blir vellykket gjenstår å se.


Imens kan dere titte litt på det siste fra Instagram:

melissa instagram


3 Comments

 1. Kine Kine
  March 23, 2013    

  Hva bør jeg velge av Cocosa pure eller cocosa extra virgin? Har pure, og kun brukt til stekingg smøring av brødformer. Men vil gjerne smøre på brødskiva, lepper og tørr hud og er det bedre å bruke extra virgin?:-) kom over bloggen din i går og kjenner jeg blir glad av å lese den:-) får lyst til å bli litt sunnere også!

  • March 23, 2013    

   Da jeg bodde i Norge hadde jeg begge Cocosaene. Den med smak og den uten. Brukte den uten til steking, men da jeg gikk tom så brukte jeg den andre og syns den var super. Så jeg personlig syns det holder med den grønne Cocosa.
   Når det gjelder kokosolje må du passe på at den er kaldpresset, økologisk og rå.

 2. Kine Kine
  March 23, 2013    

  Takk for svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen