Tid for vannmelon

Her får dere et morsomt skjæretips. Servér på fat eller i en skål. Garantert populært både for store og små.

rødvannmelonvannmelon

2 Comments

 1. Ingar Ingar
  May 24, 2014    

  Hei Melissa! Du får lov å komme med smoothie tips med vannmelon også. 😉 Selv har jeg hatt melon, eple og spinat i blenderen, det burde være ganske sundt! Og ganske digg. 🙂 P.S: Jeg leste nettopp innlegget ditt om barnehagen (du vet hvilket) og dessverre leste jeg en del av kommentarene også. Sukk. Bare husk at negative folk er negative på grunn av dårlig samvittighet med sitt eget kosthold. Det er enklere å skrive noe stygt enn å innrømme “jeg burde legge om kostholdet”. Heldigvis fikk du jo masse positive kommentarer også da (ink. denne fra meg).

  • May 24, 2014    

   Hei Ingar!

   Ja, vannmelon i smoothie! Mmmm, skal gjøre noe neste gang. Det ble til at vi spiste opp halve og så fikk grisene de andre halve. Men neste gang 😉
   Det gamle innlegget er egentlig litt morsomt å lese gjennom, for det er så mye usaklig der at det blir ikke tatt alvorlig. Som du sier går mye på dårlig samvittighet.

   Men takk for at du legger igjen spor!
   m*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.