Syrlige dager

kefir

Det er sommer, det er varmt og det er veldig travle dager både i helsekosten min og på kiropraktorsenteret. Dagene flyr! Men det er gøy!
Mellom slagene prøver jeg meg på litt tradisjonsmat i og med at jeg skal holde kurs i august. Jeg må nemlig lage opp en del mat før jeg selv tar ferie så ting står klart til jeg er tilbake. Maten skal jo stå en stund og godgjøre seg.

Det gøye er at vi har fått til en melkering her jeg bor, så vi er blitt noen mødre som bestiller upasterisert melk fra Nord-Spania hver måned.
Og da må jeg jo frem med bibelen til Gry Hammer. Hun har jo laget en ny utgave med alle tre bøker i én, så det gjør det enklere å ha alt samlet.

For noen uker siden lagde jeg kefir av den nye melken og den ble utrolig god. Siden den er litt syrlig lagde jeg en smoothie og hadde i en banan for å søte den opp litt. Ellers brukte jeg avokado, frosne bær, litt macapulver, gelatinpulver og en rå eggeplomme. Kan ikke si annet enn “mmmmmmm”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.