heksedrikk
Haha, ikke på ordentlig, men når hun kommer med gode råd kan hun virke som ei heks.
En god heks vel og merke.

Da jeg ble forkjølet for første gang etter jeg ble sammen med Aleksander sa han “vi må ringe mor, hun vet råd”. Egentlig ble jeg irritert og tenkte at jeg hadde funnet meg en skikkelig mammagutt. Men det viste seg at det var et veldig godt råd.
“Melissa, du trenger hvitløk, ingefær og sitron. Deretter må du skjære alt i biter og ha i en termos. Hell over kokende vann og la det stå og trekke en stund. Sil av og ha i en stor tekopp, vent til det blir litt lunkent, ha i en god slant manukahonning og drikk til du blir frisk”

Jeg tilsetter også en stor skje kokosolje i for å runde av det hele.
Dette er noe som bør drikke flere ganger gjennom dagen, så lag gjerne ganske mye når du først er i gang.

ingefærte

Vi svigerdøtre er noen ganger litt for stae til å høre på svigermor, men denne “heksedrikken” har jeg tatt med meg videre og sitter faktisk med en kopp i hånden nå. Og tenker at det finnes flere snille hekser lengre opp i nord og drikker det samme.
Dagens råd er å lytte til dem!