Sveve på godfølelsen

Jeg har ikke hatt anledningen til å oppdatere her inne i løpet av helgen for det har rett og slett gått i ett sett. Jeg har storkost meg masse, og selv om det ikke er helt ferdig ennå, svever jeg på godfølelsen! Mange fine mennesker, hyggelige utstillere og gode foredragsholdere. Akkurat slik en kongress skal være.

Fredagen begynte med å hilse på gode venner og kolleger. Det var også flere utstillere som er vel verdt å nevne. Jeg skriver litt om hvert enkelt i egne bloggposter etterhvert som jeg får tid.

Men! Alltid stas å hilse på disse kraftmødre:

IMG_7088

Til venstre er Ellinor, som jeg ble kjent med da jeg tok eksamen i fjor. Fine Line, som har bloggen Lilalife og holder kurs i Spania hver vår, og Gry som er en ekte kraftmor (og veldig hyggelig, selv om hun kanskje kan virke litt streng på bloggen sin noen ganger).

For ikke å snakke om maten vi får servert her! Det er jo så mye god mat her! Poster bilder av det også senere. Først er det frokost, og så er det stand-up før vi begynner med de siste forelesningene. Ingenting slår en god latter, gleder meg til det.

Håper alle har hatt en fin helg!

12 Comments

 1. October 27, 2013    

  Så fine dere er! Dumt jeg ikke kunne være der.. Kos dere masse 🙂

  • October 27, 2013    

   Da må du komme neste år!

 2. October 28, 2013    

  Alle er velkommen på neste års kongress 24.-26. oktober. Send meg din epostadresse i privat melding på Facebook og du blir satt opp på mailinglisten og vil derved får invitasjon og informasjon om seminar. Mvh Christin

  • October 28, 2013    

   Jeg kommer i allefall!
   Takk for en fantastisk bra kongress!

 3. Marit Rakstang Marit Rakstang
  October 28, 2013    

  Hei igjen – ja, det var ei veldig fin helg. Sundvollen, foredraga, maten og menneskene – alt er med på å skape god stemning og ønske om å komme tilbake neste år. Christin tek også godt vare på oss som er der. Kjekt å helse på deg, Melissa.

  • October 28, 2013    

   Der var du jo Marit! Ja, veldig koselig å hilse på deg. Håper dere kom vel hjem etter den lange kjøreturen!
   Sees til neste år håper jeg!?

 4. Ellinor Ellinor
  October 28, 2013    

  Kjempebra ,ses til neste år 🙂

 5. Marit Rakstang Marit Rakstang
  October 30, 2013    

  Vi hadde ein fin tur heimover og kom til vakre Nordmøre utpå natta. Vi kjem tilbake neste år også.

 6. Gry Gry
  October 31, 2013    

  Hehehe, ja veldig stas det hele. Godt du ikke opplever meg som snerpete hele tiden 😉

  • October 31, 2013    

   Nei, du er jo ikke snerpete i det hele tatt! Bare fin og hyggelig og morsom! Skinnet bedrar vettu, *fnis*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen