Så var det plutselig lørdag formiddag allerede!
Bloggen har jeg rett og slett glemt denne uken, da jeg har måtte ta meg av to barn som har vært litt tufsete. Den eldste hostet og var slapp mens den minste hadde to-tre dager med feber. Så da har vi vært hjemme og tatt det med ro.
Jeg tok opp kraft fra fryseren som de fikk å drikke til frokost og lunsj. Det er så greit å bare drikke rett fra koppen. Ha på termos og ta med når man skal ut. Mye mer næringsrikt enn noe annet. Ellers har de fått knaske c-vitaminer, fått bløtkokte egg og daglig dose med omega 3 olje.

Nå er de i tipp topp form igjen så vi skal komme oss ut og brenne av litt energi. Men først vil jeg dele en superenkel oppskrift på suppe som jeg lagde til lunsj her om dagen. Siden jeg hadde så mye kraft igjen ville jeg bruke det til å lage en kremete suppe.

kremete suppe

Jeg dampet gulrøtter, søtpotet og fennikkel til de ble møre. Deretter helte jeg oppi kraft og blendet alt sammen til det ble en deilig suppekonsistens. Jeg har egen suppeknapp på blenderen min og da blir resultatet helt fantastisk smooth!

Og voila! I løpet av veldig kort tid hadde jeg en kremet suppe til lunsj. Pynt med litt hampfrø og krydre med for eks cayenne og urtesalt så piffer det opp smaken litt ekstra. Jeg har hatt oppi parmesan, det er så godt.

Her er en oppskrift på en kokossuppe jeg lagde en gang i tiden. Suppe er jo genialt å lage og veldig godt. Jeg koker kraft ca 1 gang i mnd nå som jeg fryser ned i porsjoner. Anbefales!