gresskarsuppe

God søndagsformiddag!

Her ble det suppe til frokost. Jeg er nemlig forkjølet i disse dager, og da jeg våknet opp i dag tidlig kjente jeg at jeg måtte ha noe varmt, flytende og næringsrikt.
Det begynte for en uke siden da minsten fikk feber. I og med at hun finner sin plass i min seng hver eneste natt, og hoster og nyser meg opp i ansiktet, lå det vel i kortene at jeg også skulle få meg en runde med forkjølelse. Torsdag morgen våknet jeg med sår hals og da var det gjort.
Noen blir overrasket over at jeg kan bli forkjølet, “du som er så sunn”. Men, jeg er bare menneske jeg også, og jeg kan av og til presse kroppen for langt. Får ikke kroppen nok hvile til å restituere seg, sier den ifra. Da må man ønske forkjølelsen velkommen, selv om det ikke er noe gøy. Det går i store doser c-vitamin, kraftdrikking, smoothie og treningsfri (det vanskeligste!).

Jo, tilbake til suppen.
Jeg har som regel alltid kraft i fryseren, så i dag tidlig dampet jeg gresskar og søtpotet som jeg blendet sammen med kraften. Oppi der hadde jeg en svæææær klump med smør, noen store hvitløksfedd og godt med krydder. Jeg syns gurkemeie er godt i maten, så det ble minst en stor spiseskje oppi.
Jeg heller alt i min Blendtech og kjører på suppeprogrammet. Da blir det en helt fantastisk smooth konsistens. Ha gjerne i rå eggeplommer, kokosolje og andre godsaker om du vil.

Og siden vi er inne på suppe, og for dere som liker Seinfeld, ta en titt på denne: