Sukkerfri fudge

Jeg skal komme med en advarsel før dere leser videre. Og det er at det kan hende det ikke blir noe fudge av dette. Nettopp fordi det er så godt at man smaker for mye på blandingen til det blir mindre…. og mindre.. og mindre igjen. Og så er det tomt. Men om noen likevel vil prøve så utfordrer jeg dere:

Man trenger:
1 boks mandelfløte
2-3 ss sukrinmelis
3 ss smør

Ha alt i en kjele og rør mens det smelter. La det varme seg godt opp så det begynner å boble. Skru ned varmen litt og la det småputre litt. Ikke rør hele tiden, men pass på at det ikke brenner seg.
La det stå i 30 minutter.
Ta kjelen av platen og la det hele kjøle seg ned litt før du heller det i en form. Når det er kaldt kan det setter i kjøleskapet så det stivner skikkelig.
Vipp det ut av formen og skjær i ønskede biter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen