Styrkebiter

styrkebiterJeg har alltid en hyllebærsirup stående i kjøleskapet som jentene mine får en slurk av om jeg hører et host eller hark fra dem. Hyllebær kan lindre influensasymptomer og dessuten styrke immunforsvaret. De har begge hatt feber i høst, men det har kun vart en hel dag og så har de vært tilbake til normalen igjen neste morgen. Jeg har inntrykk av at de begge blir “kjapt syke men kjapt friske” og jeg innbiller meg at det er fordi jeg passer på å få i de omega 3, rå eggeplommer, hjemmelaget kraft og vitaminer. Minsten på 4 år har lært seg å svelge små tabletter så hun tar chlorella noen ganger etter eget initiativ. Ellers har jeg tarmbakterier i yoghurten og selvsagt store doser med kokosolje i maten.

Disse styrkebitene er laget av hyllebærsirup, gelatin, kokosolje og vann.Og slik lages de:


Varm opp 1 dl med vann og ha i 1 ss med gelatinpulver (jeg bruker beef gelatin fra iHerb). Ha i 1 ss kokosolje og la det smelte sammen. Visp ut klumpene. Ikke koking, kun varmt vann så gelatinen smelter.
Bland med 1 dl hyllebærsirup og hell i en form. Sett i kjøleskapet til det har stivnet. Skjær i biter og la barna få spise noen biter noen dager på rad for å styrke immunforsvaret. De er best i romtemperatur syns vi.

1 Comment

  1. October 17, 2014    

    Så bra å blande gelatin og hyllebær effektene! Jeg lager blant annet egne vitaminer til barna med gelatin, så å få inn hyllebærsiru i det var en god ide! Takk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.