Spirulina og avokadoansiktsmaske

Aleksander kjøpte denne boken da jeg ble gravid med Zofia i 2007 og det var da det gikk opp for meg for alvor hvor mye giftstoffer som går inn i kroppen vår. Kremer, sprøytet mat, stråling osv.

Forfatteren skriver bl.a. i boken “if you can´t eat it, DON`T put in on your skin” noe som er en god regel og definitivt noe å tenke over sånn generelt.

Men fortvil ikke, det er jo mange gode matkilder vi kan smøre på huden vår!

I dag tidlig lagde jeg an ansiktskrem av avokado og spirulina.

Kjempeenkelt å lage, bare bruk 2-3 ss økologisk avokado og 1 ts med spirulina. Mos det sammen og bruk fingrene til å smøre det på. La det sitte så lenge du vil.
Skyll av med lunkent vann og bruk en god (parabenfri!) ansiktskrem etterpå.

Huden føles myk og med mer fuktighet etterpå.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen