Søtpotetkake



Saftig, søt og mettende kake som kan spises når som helst? Her kommer oppskrift på søtpotetkake!

Du trenger:
1 stor søtpotet, ferdig kokt og avkjølt
4 egg
½ kopp lønnesirup
½ kopp kokosmelk el fløte
2 rause ss smeltet kokosolje

Bruk stavmikser og mos søtpoteten. Jeg hadde skallet på, forresten. Pisk inn eggene, og ha i resten av det bløte.

Deretter blander du inn det tørre:
½ kopp kvernede mandler
1 klype himalayasalt
1 ss ceylankanel
1 tskj bakepulver
2 ss kokosmel
1 tskj fiberhusk
½ kopp sukrin (kan utelates, smak deg til)

Stikk fingeren nedi røren og smak til, røren er deilig søt!

Bruk enten muffinsformer eller en liten kakeform og sett i ovnen i ca 30 min på 170-180 grader. Følg litt med da alle ovner er forskjellige. Jeg tok de ut når de var litt bløte i midten.
La de avkjøle seg før du smaker, de setter seg nemlig litt. Men det er lov å smugspise med skje, det gjorde minsten og jeg!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen