eple med nøttesmør

Jeg er på tredje dag i Paleoutfordringen og hittil har det gått helt problemfritt.
Dere som har boken “It starts with food” har sikkert fått med dere at de anbefaler å spise innen en time etter man har stått opp, og da gjerne frukt. Dette strider imot min rutine, men jeg skal likevel gi det en sjanse nå mens jeg er i utfordringen. Så i dag tidlig skar jeg opp et økologisk eple. Men fett MÅ jeg ha, så det ble paranøttsmør på. Og masse kokosolje i kaffen.
Som regel får jeg mageknipe ganske raskt etter enkelte frukter, spesielt epler. Og det var intet unntak i dag. Men ikke så ille heldigvis. Sikkert fordi jeg hadde nok fett til. Men nå, en times tid etter kjenner jeg blodsukkeret synke så jeg må nok få i meg litt frokost. Jeg er sånn som må enten spise skikkelig eller bare unngå å spise rett og slett.

Jeg syns det er utrolig gøy at så mange av dere er med på paleoutfordringen! Dette ble mye større enn jeg trodde, og jeg blir både rørt og fornøyd over koselig ord fra mange av dere.
Og JA! Jeg vet dere kan klare det. Bare begynn! Finn støtte inne på Facebookgruppen jeg har laget for utfordringen. Bare gi meg et lite hei i kommentarfeltet at dere vil bli med så legger jeg dere til (gruppen er hemmelig og stengt).

Jeg skal late meg resten av dagen – fordi jeg fortjener det! Jeg stilte i et nesten 8 km byløp i Gandia i går som var superslitsomt.
Starten gikk veldig bra, men etter 4 km gikk det saaaakte og da var alt “galt”. Dere vet, man kjenner plutselig at man har vondt et sted, hår i ansiktet, feil musikk på øret osv osv. Også var det supervarmt og helt vindstille inne i byen. Folk stod på terrassene sine med hageslanger for å spyle oss ned! Og flere oppoverbakker. Puh. Med andre ord, ikke min dag i går!
Vi løp forbi en liten elv (hvor et esel gikk og gresset) så det eneste jeg tenkte på var at jeg skulle hoppe uti der etter jeg kom i mål. Og det gjorde jeg:

IMG_5947IMG_5950

Håper dere får en fin søndag!