Sommergrilling

lchf grilling

Jeg elsker å grille!
Eller, jeg elsker å spise grillmat, hehe. Mannen får ta seg av grillingen hos oss. Jeg trives ikke bak den varme grillen. Hver gang svir jeg bare alt for jeg står egentlig bare og prater og surrer istedet for å følge med.
Brent mat er ikke sunt, og det var lillesøster som stod for brenningen denne gangen (ref bildene med brent mat!). Men normalt er maten usvidd altså. Note to self; la grillmesteren få jobbe i fred.

Hva som er så fint med å grille, er at det meste går an å legge på grillen. Bruk fantasien. Og la for eksempel hvert familiemedlem pakke inn sin egen liten foliepakning med favorittgrønnsakene i. Det er morsomt for barna!

grille lchfJeg er en sucker for grønnsaker, men faktisk enda mer sucker for chevre. Hvit geitost som er utrolig god å grille den smelter og deretter heller over enten kjøtt eller grønnsaker. Det passer godt til salater også (se den nye headeren min, der har jeg det på salatbildet).
Lillesøster hadde oppi hakkede macadamianøtter og en skvett honning over. Dette ligger og koser seg på grillen til det blir helt mykt. Fantastisk god kombinasjon!

I tillegg til grillede grønnsaker, må det selvsagt en stor og deilig salat til. Hell over en god slump olivenolje, ha rikelig med avokado, tomater, paprika, rødløk og annet godt du liker godt.

IMG_5453


Når du endelig får satt deg til bords og alle er fornøyd, gjelder det å nyte maten. Spis rolig, tygg maten skikkelig, nyt selskapet rundt deg og stopp litt opp. Pust helt ned i magen.
Sommeren er fantastisk!

IMG_5452

Bon appetit!

2 Comments

  1. August 4, 2013    

    ååå, så herlig! Tar vi bort kjøttbiten, hadde jeg spist tallerkenen din med glede 😀 ELSKER grillede grønnsaker- spyd med masse godt og asparges og hele økologske maiskolber med masse kokosolje. Mm, det er så godt det!

    • August 4, 2013    

      Disse kjøttkakene var fra favorittslakteren min som har gressforede dyr som går ute. De gir dem heller ikke mat proppa full med hormoner! Tommel opp for slike steder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.