Da er VOF kurset over for denne gang og jeg sitter igjen med et hode fullt av god info. En hel uke med likesinnede mennesker gjør godt for kroppen, det er sikkert. Vi har kost oss med trening, gode måltider og forelesing.
Dagen startet kl 08 hvor Johnny Laupsa-Borge tok oss med på intervalltrening utendørs. Det er deilig å bruke kroppen så tidlig og følelsen etterpå er selvsagt fantastisk!

Deretter brukte vi en god time på å nyte frokost. Det var selvsagt lavkarbo “all the way” med en buffet dekket med deilige oster, skinker, salat og grønnsaker. Egg og bacon og nybakt lavkarbobrød. Og en muesliblanding av nøtter, kokos og frø med enten kokosmelk til eller gresk yoghurt. Og kaffe. Nam nam.

 

Her er Dag som prater om noe fett 😉

 

 

Han snakket om periodisk faste som var ganske interessant. En av de andre deltakerene skal prøve ut dette. Kanskje jeg skal skrive litt om hvordan hun gjorde det om det er interesse for det. Bare rop ut!

Etter vi hadde spist oss gode og mette med riktig mat, og blodsukkeret var stabilt som det kunne, ble det noen innholdsrike timer med forelesning, deretter et par timer fri hvor vi fylte på med d-vitamin til kroppen før det var på´n igjen på kjøkkenet. Vi stod for matlagingen selv, og det var både gøy og lærerikt. Jeg fikk sneket inn en oppskrift på råsjokolade som jeg lagde flere ganger. Bountysjokoladen falt mest i smak tror jeg! Alle bidro med sine erfaringer og smaker, og det var spennende å kokkelere frem smakfulle retter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Middagen nøt vi med mange gode, og ikke minst “fettrike” samtaler. Og et glass vin. For det er lov å drikke litt vin selv om man er på lavkarbo altså.
Nå har alle reist til hvert sitt og jeg håper det blir nytt kurs igjen til høsten. Om noen er interessert i å bli med ta kontakt med meg. Vi snakker allerede om kurs i september. Det er bare å krysse fingrene!

I mellomtiden kommer i allefall Hexeberggjengen nedover og skal holde kurs for nybegynnere innen lavkarbo. Det blir fett.