lavkarbobrød med sjokoladepålegg Hei 17.mai! Håper dagen har vært fin der du har vært! Jeg stilte med nystekt brød og sjokoladepålegg til 17.mai frokosten i dag tidlig. Vi er så heldige å ha appelsiner på trærne om dagen, og da fikk jeg lyst til å prøve meg på et sjokoladepålegg med appelsinsmak.

Du trenger:
100 g (helst rå, men i allefall usaltet og økologiske) cashewnøtter
1 liten appelsin (press ut saften)
4 ss råkakao
2 ss rå lønnesirup eller honning
En klype naturlig vaniljepulver
2-3 ss kokosfett (prøv deg frem med litt og litt)
10 dråper stevia med vanilje og sjokolade (smak til underveis)

Bruk en god kjøkkenmaskin og blend alt sammen til det blir mykt. Smak til med søtt om det er behov for det.

Serveres på nystekt lavkarbobrød, eller spises som det er, rett fra krukken.