Sjokoladepålegg med appelsinsmak

lavkarbobrød med sjokoladepålegg Hei 17.mai! Håper dagen har vært fin der du har vært! Jeg stilte med nystekt brød og sjokoladepålegg til 17.mai frokosten i dag tidlig. Vi er så heldige å ha appelsiner på trærne om dagen, og da fikk jeg lyst til å prøve meg på et sjokoladepålegg med appelsinsmak.

Du trenger:
100 g (helst rå, men i allefall usaltet og økologiske) cashewnøtter
1 liten appelsin (press ut saften)
4 ss råkakao
2 ss rå lønnesirup eller honning
En klype naturlig vaniljepulver
2-3 ss kokosfett (prøv deg frem med litt og litt)
10 dråper stevia med vanilje og sjokolade (smak til underveis)

Bruk en god kjøkkenmaskin og blend alt sammen til det blir mykt. Smak til med søtt om det er behov for det.

Serveres på nystekt lavkarbobrød, eller spises som det er, rett fra krukken.

3 Comments

  1. May 18, 2012    

    Så fint bilde! Og så fristende det høres ut!
    Rart det der at folk er så skeptiske med en gang de hører noe er sunt. Sunt er jo alltid bedre 😀 Det betyr jo at maten er laget av ekte mat, og det har jo så mye bedre smak!

  2. May 18, 2012    

    Ojoj! Dette høres utrolig godt ut. Jeg bare elsker alt som har med appelsin og sjokolade i kombinasjon. Lurer meg på om jeg kan få til å lage dette til frokost i morgen, sammen med glutenfri-lavkarbobrød og smilende egg.

  3. May 18, 2012    

    Ja, noen kan bli litt skeptiske når man sier at det er sunt. Mange er jo vant til å spise usunn mat og lever i god tro at mat er mat…

    Anita, go for it! Smaker himmelsk!

No Pings Yet

  1. Sjokoladepålegg til frokost? | Melissa Spania on April 6, 2015 at 22:19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen