lavkarbosjokolademousse

Vi ble bedt bort i helgen og da hadde jeg med desserten. Jeg tipper alle rundt bordet klarte å mumle frem et “Mmmmmm” noe jeg tar som et godt tegn på at den er fantastisk, så her kommer oppskriften igjen, bare i stor versjon.
Dette er nok til minst 10-15 stk om det ikke finnes noen veldig sjokolademousseelskere som forsyner seg grovt, hehe.

Du trenger:
8 egg
60 g sukrin pluss (eller vanlig sukrin om du har det)
4 store ss kokosolje
8 spiseskjeer espresso
200 g sjokolade, 85% kakao

Slik gjør du:
1. Skill eggene.
2. Skjær sjokoladen i biter, og smelt den sammen med kokosljen på svak varme. Ha i espressoen og la det kjøle seg litt ned.
3. Stivpisk sukrin pluss med eggehvitene i en egen bolle.
4. Bland eggeplommene i sjokoladeblandingen og deretter vend den sammen med eggehvitene. Rør godt men ikke pisk blandingen.
5. Hell i ønskede former og sett i kjøleskapet i minst 2 timer.

Er du heldig er det litt til overs som du kan nyte neste dag til en kopp mørk kaffe!