I kveld har jeg faktisk FULGT en oppskrift fra en bok. Ikke så ofte det skjer, men jeg kunne ikke dy meg da jeg satt og bladde i boken til Sofie Hexeberg.

Ok, greit, jeg innrømmer at jeg tilsatte litt mer råkako og bittelitt kokosolje. Men utenom det var det en utrolig deilig og mektig sjokoladesmak. Jeg fikk ca 8 muffins av røren og det holdt i massevis, for disse er mektige (angrer på at jeg spiste to, det la seg tungt i magen)!

Her er oppskriften:

100 g smør
100 g mørk sjokolade
2 eggeplommer
2 egg
30 g malte mandler
80 g sukrin

Slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader
Smelt smør og sjokolade i et vannbad og avkjøl noe
Bland sammen eggeplommer, egg, mandler og sukrin
Bland sjokoladeblandingen forsiktig inn i røren
Ha røren i små muffinsformer

Stek i ca 7 minutter. De skal være myke inni. Strø gjerne litt revet kokos på toppen.