Om jeg ikke er lei av smaken av Stevia Toffee ennå, så må jeg innrømme at lukten begynner å ta meg litt… Jeg har brukt den i te i tillegg til sjokoladelaging (og så å si alt annet) hver dag i det siste.
Jeg prøvde meg på sjokolade og karamell i samme bit. Det tok litt tid, men var absolutt verdt det!
Først lagde jeg karamellen:
1 liten boks mandelfløte
10 dråper stevia toffee
1 ss kokosblomstsukker (kan sløyfes om det skal være helt lavkarbo)
2 ss økologisk smør (kan også sløyfes)
Bland dette sammen i en kjele og la det putre en stund så det godgjør seg skikkelig. Ikke rør så mye i det, bare “være litt oppi” noen ganger. Jeg lot min røre stå og putre i ca 20-30 min.
Ha bittelitt i formene:
Og sett i fryseren.
Lag nå råsjokolade:
Kokosfett
Kakaopulver
En klype himalayasalt
Bittelitt søtning
Litt maca (om du har)
…og hell dette i formene.
Sett i fryseren.
No Comments Yet