Om jeg ikke er lei av smaken av Stevia Toffee ennå, så må jeg innrømme at lukten begynner å ta meg litt… Jeg har brukt den i te i tillegg til sjokoladelaging (og så å si alt annet) hver dag i det siste.

Jeg prøvde meg på sjokolade og karamell i samme bit. Det tok litt tid, men var absolutt verdt det!

Først lagde jeg karamellen:

1 liten boks mandelfløte
10 dråper stevia toffee
1 ss kokosblomstsukker (kan sløyfes om det skal være helt lavkarbo)
2 ss økologisk smør (kan også sløyfes)

Bland dette sammen i en kjele og la det putre en stund så det godgjør seg skikkelig. Ikke rør så mye i det, bare “være litt oppi” noen ganger. Jeg lot min røre stå og putre i ca 20-30 min.

Ha bittelitt i formene:

Og sett i fryseren.

Lag nå råsjokolade:

Kokosfett
Kakaopulver
En klype himalayasalt
Bittelitt søtning
Litt maca (om du har)

…og hell dette i formene.
Sett i fryseren.

Resultatet ble stilfullt og smakfullt. Disse er noen skikkelig bomber av sjokolade og meget mettende!
Siden karamellen ble ganske søt (jeg hadde i mer stevia enn jeg har skrevet i oppskriften) lagde jeg med vilje en litt bitter sjokolade. Så smakskombinasjonen ble fantastisk. Aleksander sa “oi, jeg klarer ikke helt å forklare hva det smaker.. her var det så mye godt å forholde seg til”