Sjokokuler fra fryseren

Disse sjokoladekulene er utrolig kjekke å ha som en liten snacks når man koser seg med en kopp te eller vil ha litt energi før en joggetur. Det går fort å blande sammen alt. Gøy for barna å gjøre også. Bare vask de små barnehendene godt først!

Jeg smeltet 3 store ss kokosfett og 1 ss kakaosmør i varmbad
Deretter hadde jeg i:
250 gram hampfrø
220 gram råkakao
3 ss agavesirup (eller annen søtning, som for eks yaconsirup, sukrinmelis eller kokosblomstsukker)
2 ss carob


La det trekke seg litt sammen før du ruller til små baller.

Legg på et lite brett og ha det i fryseren til de er helt stive. Så kan de has i tupperware med lokk på.

Om de lages små tiner de fortere, de kan bli litt harde rett fra fryseren.

Mannen til venninnen min lurte på om de hadde fått elgbæsj i fryseren da han åpnet opp og så et helt brett med sjokokuler. Så disse ble ganske raskt døpt om til “elgbæsj”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen