Sitronsmør

sitronsmør

Jeg fant denne oppskriften på bloggen til Ane og den er skikkelig god på pannekaker og lapper.

Du trenger:
50 gram økologisk smør
1 økologisk sitron
1 eggeplomme
Sirup (for eks lønnesirup eller yacon)

Slik gjør du:
Smelt smøret og ha det i en skål.
Riv skallet av sitronen og bland i smøret.
Skvis sitronen og ha i litt og litt sitronsaft. Det holdt med en halv sitron for meg, men jeg har store sitroner i hagen.
Når blandingen er avkjølt har rører du inn eggeplommen og deretter sirupen.
sitronsmør
Sett det hele i kjøleskapet med tett lokk. Det holder seg i flere dager, og smelter så nydelig på varme pannekaker og den slags.

4 Comments

  1. December 4, 2013    

    Måååå lage! nam.

  2. December 4, 2013    

    Yummi! Det skal vi prøve 🙂

  3. Anita Anita
    December 13, 2013    

    Lemoncurd blandet med pisket krem på Pavlova. Toppes med blåbær eller andre friske bær er nydelig. Fin blogg du har

No Pings Yet

  1. Hvor er smøret? | Melissa Spania on September 21, 2014 at 09:09

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen