Sånn går nå dagene…

Stå opp, forelesning, litt mat i magen, forelesning, lunsj, lesing, trene, lese, middag. Natta.
To dager til eksamen. Wish me luck!

10 Comments

 1. Katrine Katrine
  October 11, 2012    

  Ønsker deg masse lykke til:) Du klarer deg nok kjempe bra! Vil forresten tipse deg om en oppskrift til proteinbarer som du kanskje kan lage etter overstått eksamen:) Jeg har sett du har laget tidligere, men synes de ble litt tørre, og har ikke sett du har kommet med ny oppskrift? Uansett, her kommer “min”. Jeg har hentet inspirasjon fra Kristine Weber. Jeg bruker x antall eggehvitter og blander med peanøttmel til det blir en passe tørr røre. Har deretter i litt yaconsirup, økologisk peanøttsmør og stevia english toffee, samt litt maldonsalt. Dette blander jeg godt før jeg former barer, de er utrolig myke og enkle å forme! Jeg dypper så i smeltet 85% sjokolade tilsatt ekstra kokosolje, for jeg gadd ikke lage rå sjokolade, men rå er nok enda bedre:)Uansett smakte de skikkelig digg! Deilige og myke, med god peanøttsmak og ekstra digg med mørk sjokolade:) Gir skikkelig god energi og! Håper du liker dem om du prøver:)

  Katrine

  • October 11, 2012    

   Hei Katrine!
   Tusen takk for oppskrift!
   Ja, må vente til neste uke før jeg kan lage noe som helst, og skal definitivt teste ut oppskriften din.

   klem
   melissa

 2. Unni Unni
  October 11, 2012    

  Hei!
  Mye fint på bloggen din! Er stadig innom! Ønsker deg Lykke til med eksamen, dette greier du! Mvh Unni

  • October 12, 2012    

   Så koselig å høre Unni! Følger med deg også, du lager jo mye lekkert!

 3. October 11, 2012    

  Lykke til Melissa! Jeg tror det kommer til å gå kjempefint jeg! Klem

  • October 12, 2012    

   TAKK! Så brownien din her om dagen, den må jeg prøve meg på neste uke!

 4. October 11, 2012    

  Lykke til 😀 Det er alltid så deilig å bli ferdig med en eksamen, så gled deg!

  • October 12, 2012    

   Ja, gleder meg til den følelsen etterpå!

 5. Birgit Birgit
  October 15, 2012    

  Hei Melissa! Ville legge inn en gratulasjon på det nyeste innlegget ditt, men der var det umulig å komme inn. Ihvertfall….gratulere så mye med utdannelsen. Det føles sikkert kjempedeilig og er nok helt fortjent og :-). Blir nok deilig å slippe å tenke på lesing og eksamen framover 🙂

  • October 15, 2012    

   Hei Birgit! Tusen takk for ordene!
   Ja, det er stengt… tror det er fordi designeren skal fikse på noe “bug” inne på bloggen min. Skal høre med han nå. Takk for at du sier ifra.

   Klem til deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.