Rosa Smoothie og litt hverdagsfjas

God morgen fra sofaen!
Tusen takk for alle gode ord og omtanke altså. Her, facebook og instagram. Dere er så gode og det betyr masse! Nesten litt vanskelig å tenke noe negativt når alle rundt en backer opp under at dette kommer til å gå kjempefint! Jeg har godt mot og visualiserer om at jeg skal reise til Norge om 10 dagers tid. Det er mange fine mennesker jeg har lyst til å se igjen så nå gjelder det å komme seg på bena. Om litt skal jeg ha en ny runde med lymfedrenasje og så massasje. Deretter en kiropraktorsjekk og så lunsj i solen. Sol gjør godt for alle og enhver.
…Ok, nok fjas fra meg.
Jeg drikker en del smoothie om dagen. Har dilla på bringebær smak… So here goes:

Slik kan en typisk smoothie se ut hos meg

smoothie

Den er fylt med:
3 store ss med Vital Greens Proteinpulver
1 stort glass kaldt vann
1 kopp frosne bringebær
1 avokado
1 rå eggeplomme (økologisk!)
2 ts acaipulver
2 ss macapulver
5 dråper stevia med bærsmak

Svisj svisj i blenderen og en tykk, kremete, mektig og proteinrik smoothie kan nytes! Pynt med litt chiafrø og kakaonibs om du vil.

lavkarbo smoothie


15 Comments

 1. April 23, 2013    

  Åh, sånn superblender har jeg også lyst på:)

  • April 23, 2013    

   Den er verdt her eneste krone!!!

 2. Ann Kristin Ann Kristin
  April 23, 2013    

  Nam den skal jeg prøve ut:)

 3. April 23, 2013    

  ÅÅå misunnelig på den blederen altså! Me want! 😀

 4. Siv Siv
  April 23, 2013    

  Hei igjen. Smoothies gjelder. Skulle bare si at det var jo bra at de ikke var jeg som var helt rar. Om du kan en gang så kanskje du kan skrive om hva man bør spise før et løp? Kanskje du allerede har det? En vennine og jeg skal løpe iallefall mitt første løp, iform løpet 1 juni og jeg har ikke peilig på hva man bør spuse den dagen. Det er bare 5 km da så kanskje man ikke trenger noe spesielt?…men er jo greit å vite hva som er lurt til forskjellige distanser. ha en strålende dag:-) siv

  • April 23, 2013    

   Hei Siv!

   Ja, du kan jo lese her.
   I og med at jeg allerede er på fettforbrenning, fungerer det aller best for meg å innta et fettrikt måltid kvelden før og så rett og slett ikke spise noe før løpet neste morgen. Jeg har stilt i flere løp siden nyttår og gjort det samme hver gang. Løpene har vært på morgenen, sånn rundt 10-11 tiden så jeg har ikke rukket å føle sult. Men om løpet er rundt 12-13 tiden kan det hende at dere må innta noe til frokost. Da ville jeg i så fall inntatt bløtkokte egg for eks.
   Men nå må du huske på at man bør helst være fettadaptert for å klare dette. Er man vant til å brenne karbohydrater vil man ha behov for å fylle glykogenlagrene før løpet. Lykke til!

 5. Birgit Birgit
  April 23, 2013    

  Den oppskriften kom som bestilt :-). Begynte på lavkarbo for fullt for et par uker siden, og har lurt litt på hvordan jeg skal få laget mettende smoothier uten fløte (greit med litt variasjon 🙂 ), så takk for den! Har googlet vital greens og finner bare den typen med “greens”, det er kanskje den du mener? Ellers får du ha masse god bedring, i den formen du er i så går det vel fort framover 🙂

  • April 23, 2013    

   Hei Birgit

   Hmm, finnes ikke det erteproteinet i Norge? Du kan jo kanskje bestille noe annet på nettet? iHerb for eks har jo flere typer protein. Jeg bruker dette proteinet fordi jeg liker det godt, men tipper du finner andre erteprotein på nett. Eller hampprotein.

 6. April 24, 2013    

  Åh, får vondt av deg! Det er aldri gøy å ikke være fri til å gjøre og bevege seg slik man vil. Men virkelig, du er jo suuuperheldig! Virker som du har den beste støtten du kunne fått rundt deg, og du er nok helt fin igjen veldig snart. Håper du klarer å bare slappe av og kose deg med det!
  Mm, smoothie<3 Og avokado oppi er såå godt! Jeg har dill apå det i jordbær smoothie og mangosmoothie. Det gjør det så tykt og godt og mettende.
  God bedring, og ha en fin dag 🙂

  • April 24, 2013    

   Jeg blir bedre for hver dag kjenner jeg. Så motet er oppe 🙂
   Smoothie er supergodt, men jeg merker at selv med 2 eggeplommer og en hel avokado så holder jeg meg ikke mett så veldig lenge….

 7. Birgit Birgit
  April 24, 2013    

  Tusen takk for svar Melissa :-). Her i Norge er SuperGreens et næringspulver med masse forskjellig supermat. Men erteprotein har jeg i skapet, så da er det bare å sette igang å lage smoothie :-))

  • April 24, 2013    

   Greens er supert å ha i smoothie ja!

 8. Mona BL Mona BL
  April 30, 2013    

  Takk for oppskrift! Denne var kjempegod – og en super måte å få i vesla masse godsaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.