God morgen fra sofaen!
Tusen takk for alle gode ord og omtanke altså. Her, facebook og instagram. Dere er så gode og det betyr masse! Nesten litt vanskelig å tenke noe negativt når alle rundt en backer opp under at dette kommer til å gå kjempefint! Jeg har godt mot og visualiserer om at jeg skal reise til Norge om 10 dagers tid. Det er mange fine mennesker jeg har lyst til å se igjen så nå gjelder det å komme seg på bena. Om litt skal jeg ha en ny runde med lymfedrenasje og så massasje. Deretter en kiropraktorsjekk og så lunsj i solen. Sol gjør godt for alle og enhver.
…Ok, nok fjas fra meg.
Jeg drikker en del smoothie om dagen. Har dilla på bringebær smak… So here goes:

Slik kan en typisk smoothie se ut hos meg

smoothie

Den er fylt med:
3 store ss med Vital Greens Proteinpulver
1 stort glass kaldt vann
1 kopp frosne bringebær
1 avokado
1 rå eggeplomme (økologisk!)
2 ts acaipulver
2 ss macapulver
5 dråper stevia med bærsmak

Svisj svisj i blenderen og en tykk, kremete, mektig og proteinrik smoothie kan nytes! Pynt med litt chiafrø og kakaonibs om du vil.

lavkarbo smoothie