Melissa Spania">

Kostholdsveileder, TMS

Rødbetejuice… igjen!

Lagt ut av Melissa den 6. May 2012 | 4 kommentarer

rødbete

Nevnte jeg at jeg har litt dilla på rødbet om dagen? Når kjøleskapsskuffen er fylt med masse ferske, økologiske grønnsaker er det vanskelig å ikke juice om morgenen. Dessuten har min svære “champion” juicer fått en plass på kjøkkenet så det er lettere å ty til juicing. Den veier sikkert 10 kg minst og er svær som bare det. Det er en sånn her juicer: http://www.ukjuicers.com/champion-2000-juicer-white# Vi har hatt vår i 8 år nå og den går som en kule!

Anyway….. i dag tidlig ble det en juice av rødbete, gulrot, eple, melon og ingefær. Jeg hadde oppi en god slump med Happy Delight olje. Og litt skvist sitron. Nom nom!

Jeg tror denne hadde vært gull for de gravide med morgenkvalme. Min ingefærbit var en god størrelse denne gangen og hele juicen var sånn deilig ingefæraktig. Bare et tips. Morgenkvalme er jo det verste som finnes, men ingefær kan dempe det litt.. eller i allefall littebitt… kanskje..Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentar til “Rødbetejuice… igjen!”

 1. Birgit says:

  Nam, jeg har og dilla på juice for tiden. Veldig enkelt og kjempegodt (bare så synd jeg ikke har oppvaskhjelp, for det blir litt oppvask ;-) ). Jeg blander det jeg har av grønnsaker, men har alltid oppi eple, ingefær og sitron…og ofte selleristang for det smaker fantastisk :-).

 2. Melissa says:

  Ja, enig i at det er som regel bare å hive oppi det man har av grønnsaker og søte opp med eple. Og en klump ingefær. Herlig så godt det er!
  Et godt tips er dessuten å blende alt med en neve valnøtter. Da får man i seg fettsyrer sammen med juicen så stiger ikke blodsukkeret for raskt og opptaket er bedre!

  God søndag!

 3. Silje Silje says:

  Ingefær gjør meg faktisk bare mer kvalm, så det funker ikke for alle :-) Sitronvann gjør susen da.

 4. Melissa says:

  Gjør det?
  Hmm, ja vi er jo alle forskjellig. Takk for tipset! Sitronvann (ikke iskaldt vann da, vel og merker) er godt for kroppen!

Gi en kommentar