Gelatingodis

Gelégodis er intet nytt under solen, men akk så godt og sunt!



Jeg bruker gelatinpulver i mitt snop. Gelatinpulver er et protein som blir utvunnet når du koker kraft på bein, brusk og sener fra dyrene. Du ender opp med en fin gelé som inneholder 90% protein og 10 % vann.
Gelatin inneholder kollagen som er et viktig protein i bindevevet vårt. Kollagen er med på å holde huden stram, kan hjelpe på cellulitter, styrker hår og negler og gir bedre fordøyelse. I tillegg kan det redusere leddsmerter. Woop woop for et bra tilskudd å tilføre kosten på daglig basis!

Jeg pleier å ha kollagen i kaffen min hver dag, ellers lurer jeg inn kollagenpulver i smoothies, chiagrøt og snop til barna så de også får styrket kroppene sine.

Gelésnopet jeg lagde her om dagen ble slik:
Skvis tre sitroner, ca 2 dl sitronsaft som du varmer forsiktig på lav varme i en kasserolle
Ha i 3 ss gelatinpulver
Rør med en visp så alt pulveret løser seg opp
Tilsett 1 dl med kombucha (valgfritt)
Ha i 2 ss med rødbetesaft (eller 1 ss rødbetepulver) for å gi fin farge (valgfritt)
Søt opp med honning, lønnesirup eller stevia. Smak til underveis!
— hell blandingen i silikonformer og sett i kjøleskapet til de har stivnet

Nyt!


Gelatingodiset er genialt å sende med i matpakken, men husk å hold det litt kaldt så de ikke begynner å smelte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen