Rawfoodbok

trine berge

Dere vet Trine Berge? Hun freshe dama som frister med rawfoodretter? Hun har bloggen Superdamebloggen i tillegg til at hun er å finne på Instagram.
Jeg begynte å følge henne for flere år siden da hun og Sarah Chacko ga ut blant annet Supermatboken. Disse to fine damene var noen banebrytende sjeler for supermat, det er sikkert!

Trine har i ettertid utdannet seg som rawfoodkokk. Nå er hun kommet ut med en egen bok som heter Rawfood.

Hun sier selv at hun ikke bare lever på raw food og supermat, men favoriserer en rå plantebasert diett. Og slik føler jeg også det til tider. Jeg er jo langt fra en veggis, men jeg elsker fremgangsmåten innen råmatverdenen. Så denne boken bruker jeg som et tilbehør i matlagingen min.

Hva jeg elsker med rawfood er fargene, smaken og kjærligheten som ligger bak rettene. Man kan fint bruke flere av rettene som tilbehør.

rawfood

Jeg simpelthen elsker avokado og det første jeg måtte lage var avokadodippen. Den var nydelig som en dipp til for eksempel paprika. Eller som en topping til salater.

Boken til Trine er vakker, og det er en fryd å bla i den. Anbefales!

2 Comments

 1. May 5, 2015    

  Raw food er veldig spennende, jeg har noen “kokebøker” (hehe… heter vel nesten ikke det da de ikke kan koke noe som helst) 😛

  Laget mange rawfood kaker og måltider med masse spennende 🙂

  • May 5, 2015    

   Haha, du har rett. Kan jo ikke kalles kokebøker *fnis*
   Ja, spes de mektige rawfoodkakene er jo som regel fantastiske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.