Denne er så enkel å lage. Et tips er å ha avokadoen i kjøleskapet så moussen blir kjølig. Det tar bare maks 5 minutter å lage den så gjør det gjerne rett før servering.
This is how you do it:
Bruk en stavmikser og blend en stor økologisk avokado.
Ha i 2-3 ss råkakaopulver.
Søt opp med for eks yaconsirup. Jeg hadde i 2 ss. Stevia er også et godt alternativ.
Blend alt godt sammen. Pynt med kakaonibs og hampfrø.
God søndag!
MOS
HA I KAKAO & SØTNING
VOILA
>Herlig!! Elsker rå sjokolademousse med avokado 🙂
>Ja, det er supergodt!
>åhhh, dette så helt himmelsk digg ut! ;-D
>Det er bare å prøve. Går superfort!
>Så deilig ut, skal prøve ut denne varianten :-).
Jeg pleier å lage med en banan som jeg moser, deretter har jeg i 2 – 3 ss raw kakaopulver (liker og godt sjokoladesmaken), 1 ss peanøttsmør og 1 ss lecitin. Ikke akkurat lavkarbovariant, men det smaker supergodt for det 😉
>oi, peanøttsmør!? det har jeg ikke prøvd før! *noteres*
men blander du da i peanøttsmøret for hånd da, eller?
nei, dette er jo ikke så veldig lavkarbo.. men det er lov å unne seg slik godis når man har lyst på det!
>Ja, faktisk moser jeg alt med en gaffel. Først bananen, deretter det andre….gjort på 2 min 🙂