Raw kake av cashewnøtter

 

Denne kaken er helt rå, i dobbel forstand!

Ingredienser:
1 kopp cashewnøtter
1 kopp valnøtter og paranøtter
3-4-5 dadler
2 sitroner
vaniljepulver
revet kokos
kokosolje
agavesirup eller annen sirup/søtning

Den lages slik:


Bløtlegg nøttene i noen timer, hver for seg (cashew i en og de andre i en annen bolle)
Sil av og blend valnøttene sammen med noen dadler. Smak til, det er greit at denne deigen er litt søt.

Så heller du bittelitt revet kokos i en form og deretter trykker nedi massen godt så den dekker hele formen. Jeg har brukt en liten form denne gangen.

Nå siler du av cashewnøttene, skyller de et par omganger i rent vann og blender dette godt med saften av 2 sitroner. Ha gjerne litt av sitronkjøttet som legger seg rundt presseren.
Ha i litt vanilje, jeg brukte en stor klype ca. ren vanilje. 

Ha i 3 ss med kokosolje (min var helt rennende for det er så varmt om dagen, ellers bør den varmes forsiktig).

Nå, blend blend blend until smoooooooth!

Spre dette over i formen og sett kaken i fryseren til den stivner helt.

Pynt med masse bær på toppen (jeg har brukt frosne bringebær som etterhvert tinte og ble en deilig saft som rant ned i kaken, skikkelig yummy!).

Ta ut kaken ca 30 min før den skal serveres så den tiner litt!NYT og del med andre!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen