Raw bites to die for




Det var ikke få av dere som ville jeg skulle dele oppskrift på disse bitene da jeg delte bildet på Instagram forrige uke. Så litt senere enn planlagt men her kommer oppskriften!

Jeg har tatt i utgangspunkt i Snickerskaken jeg lagde i fjor sommer. Oppskriften på den finner du her.
Disse bitene ble laget slik:

Du trenger
Til bunnen:
3 ss peanøttsmør
3 ss solsikkekjerner
4 ss lønnesirup
1 ss kokosolje
1 ss gelatinpulver

Bruk en stavmikser og bland til det blir en litt klissete deig. Trykk ned i en liten form og sett i fryseren. Det kan være en idé å bruke bakepapir i formen du bruker.

I mellomtiden lager du sjokoladeglasuren:
Smelt en plate med mørk sjokolade (minst 80% kakao) sammen med 1 ss kokosolje eller smør. La det kjøle seg litt ned før du heller sjokoladen over bunnen. Strø over bipollen og sett det hele tilbake i fryseren til alt har satt seg.

Skjær i små ruter og nyt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen