sjokolade med mandelmasse

Denne ble til i går kveld på måfå, og resultatet var himmelsk godt!
To biter ble spist før trening i dag, og 3 biter etter. Begge jentene slukte også i seg noen biter i dag tidlig.

Du trenger:
2 bokser mandelfløte
2 ss sukrinpluss
10-20 dråper Stevia med vanilje (eller bruk vaniljepulver og evt mer sukrinpluss om du ikke har dette)
2-3 ss kvernet mandler
1-2 ss smør

Bland fløten og smøret en en kjele til det smelter og la det småkoke i noen minutter. Ta av kjelen og ha i resten av ingrediensene. Rør godt og hell i en silikonform (eller en annen plastkledt form) og la det kjøle seg ned. Når det er “kaldt” sett det i fryseren til det stivner. Min masse stod over natten.

Lag deretter råsjokolade (eller smelt vanlig mørk sjokolade om du er for lat å lage egen) av:
Kokosolje
Råkakao
Yaconsirup

Oppskrift på råsjokolade finner du her.

Ta ut massen av fryseren og skjær i passe store ruter. Dypp i sjokoladen og sett på et fat. Husk plastfolie under! Sett tilbake i fryseren. Dypp gjerne to ganger.

NYTES med de du er glad i!