proteinsmoothie

Jeg hadde min femte, og tyngste økt i dag. Puh! Føles godt, selv om jeg kjente meg litt skjelven et par timer etterpå. Det er et tegn på en god økt spør du meg!
Først varmet jeg opp litt på mølla, startet med å gå, jogge lett og så spurte så lenge jeg kunne, før jeg jogget ned og gikk litt. Jeg var helt gjennomvåt etterpå. Det er jo så varmt om dagen, vi har 30 grader selv kl 09 på morgenen. Varmt!

Deretter trente jeg ben og rumpe. Tunge knebøy er favoritten! Deilig å kjenne at jeg bruker hele kroppen. Den følelsen etterpå. Ah!

Jeg fór rett på jobben for å lage meg en hvetegresshot etterpå, og så bar det hjem for en stor “proteinfettsmoothie” som bestod av:

treningsshake
1 kopp mandelmelk og litt kokosvann
1/2 kopp frosne bær
En liten bit banan (jeg har fryst ned modne bananer i biter, veldig lurt!)
Wheyprotein fra Solgar (tipper det var ca 2-3 ss)
2-3 ss maca
1 ss acaipulver
1 ss kvernet mandler
Litt glutaminpulver
3 ss kokosolje

Svisj svisj i blenderen og voila! En god, kremete, mektig, feit, proteinrik smoothie.
hva spise etter trening

Nå skal jeg avgårde og nyte fridagen min. Det blir shopping, handle mat, bade med barna og så hjem for å lage taco til middag i kveld! Det syns jentene mine er gøy. Med rene hender får de plukke og grave oppi skålene med godsaker. Og så rulle alt i en speltlefse og spise som en pannekake. Lykke!

God helg!