Prepping for kurs

Jeg har to kraftdamer på besøk hos meg denne uken og vi er godt igang med å preppe for kurset. I går fikk damene lov til å surre rundt på kjøkkenet mitt og bli kjent med redskaper og det hele. Gry syns knivene mine var for sløve og jeg hadde ikke store nok krukker til all maten. Så jeg ble nødt til å tømme ut pulver til fordel for mat som skal syrne seg de neste dagene. Alt fra macapulver, gojibær, proteinpulver og greens måtte pent flytte inn i plastbeholdere inntil videre.

Mens jeg sippet i meg kald cava, var damene godt i gang:

prepping

Vi har laget (eh, jeg sier vi, men egentlig mest Gry og Ellinor) kimchi, rødkål og ingefær og en ananas og kål. Dette står nå hjemme hos meg og koser seg.
Jeg gjorde den lette delen ved å legge frø i bløtt som jeg skal spire de neste dagene. Mer om det senere.

I morgen begynner kursdeltakere å komme, så det blir travelt gøy de neste dagene.

Gleder meg!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.