Hjemmepoppet popcorn

Ingenting smaker bedre enn hjemmepoppet popcorn med himalayasalt og kokosfett! Gurimalla så deilig å hive innpå. Det eneste aberet er at jeg blir så fett på fingeren at jeg ikke kan gjøre så mye annet enn å bare spise og …spise *fnis*
Det er enkelt å lage:
Smelt smør eller kokosfett i en kasserolle.
Sett ned varmen på ca 7 (min går fra 1-9) og hell i popcorn.
Pass på at det ikke brenner seg ved å riste i kasserollen innimellom.
Hell over i en bolle og salt godt.
Varm kokosolje til det blir flytende og hell over popcornet. Bland godt.
…nyt

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen