Pimp your bread

thumb_IMG_5850_1024

Jeg er som dere vet en ivrig surdeigsbaker, og det er ikke en sjelden gang jeg pimper opp surdeigsbaksten litt. Det vil si, jeg setter først en surdeig, og har oppi det jeg finner i skapet.
Det kan være alt fra chiafrø, havregryn, nøtter, rosiner, gojibær, dadler osv. Og det er så enkelt som at du bare heller i en kopp eller to med ønsket ingrediens. Simple life, me happy!

myprotein

For en tid tilbake fikk jeg tilsendt noen produkter fra My Protein, og de har noen helt rene og økologiske produkter som faller i smak hos meg, bare se her. På bildene over har jeg hatt i deres omegamix, som er genial å bruke når man føler seg litt lat.

brødmedfrø

Har du noen gode ingredienser du har oppi surdeigsbrødet, del gjerne 🙂

2 Comments

  1. Victoria Victoria
    August 25, 2016    

    Hvordan får du brødene dine så fine og luftige? Mine surdeigsbrød blir kompakte og “våte” inni 🙂

    • August 25, 2016    

      Jeg merket stor forskjell når jeg begynte å “kaste vann inn” i ovnen rett før jeg satte i brødet. Altså, sett ovnen på det varmeste. Åpne døren, kast inn en kopp med vann, lukk igjen døren raskt. Deretter setter du inn brødet og lukker døren raskt. Sett ned tempen til 180 og la det stå i ca 1,5 time. Når jeg begynte med dette ble resultatene perfekte gang på gang.
      Det siste brødet jeg bakte var det mannen som satte inn og det ble faktisk ganske vått. Tror han glemte “kaste vann inn” først, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen