Jeg var litt usikker på om dette skulle bli noe, men tok likevel en sjanse på at smaken ville bli bra. De som fikk smaksprøver sa i allefall ikke noe negativt så da tar jeg det som et godt tegn og haker av på “suksess” i oppskriftsboken 🙂

Jeg syns After Eight er så godt. Altså, det inni er så deilig og gjør hele sjokoladen! Men fy så usunn After Eight er. Da er det bare å lage sin egen versjon.

Jeg satte igang og lagde en kokosmasse, den jeg bruker til Bountysjokoladen.
Så tilsatte jeg kun én dråpe med Japansk Peppermynteolje. Jeg personlig syns det ble for mye peppermyntesmak, men de som fikk smake syns ikke det.
Ok, hver sin smak.

Bland godt og hell i en tupperware form og sett i fryseren. Når det er nesten frossent, ta ut massen og trill kuler. Deretter sett det inn i fryseren igjen en god times tid.

Lag sjokolade (oppskrift finner du her) og dypp kulene gjerne to ganger. Altså, dypp en gang først og sett i fryseren, og så dypp igjen for et lag til.
Sett tilbake i fryseren igjen.

Når det skal serveres, kan det være lurt å ta det ut 5-10 min før de nytes så de ikke er steinharde..