Liker du After Eight vil disse kanskje falle i smak:

peppermynteknapper

Du trenger:
2 ss kakaosmør (jeg kuttet opp smøret i små biter og tok 2 ss av ferdigkuttet kakaosmør)
1 ss kokosolje
6 ss kvernede mandler
1 klype salt
1 ts kokosmel
1-2 dråper peppermynteolje
2 ss lønnesirup

Slik gjør du:
I en liten kasserolle, smelt kakaosmør og kokosoljen. Ha i kvernede mandler og kokosmel. Rør ut klumpene. Ha i en klype salt og 1-2 dråper peppermynteolje.
Nå er det tid for søtning. Jeg brukte lønnesirup, men du kan fint bruke andre alternativer som sukrinmelis, stevia osv om du ønsker den lavkarbo. Ellers er honning og yaconsirup også gode siruper å bruke. Vil du ha deigen hvit anbefaler jeg sukrinmelis.

Rør alt sammen til en deig. Er den for bløt ha i litt mer kokosmel eller litt ekstra kokosolje om den er for tørr.
Legg deigen på en plastfolie, med enda et lag plastfolie over. Få hjelp av små barnehender til å klemme deigen flat og sett den i fryseren en liten stund.

Smelt sjokolade eller lag råsjokolade.
Ta opp deigen av fryseren og trykk ut sirkler som du dypper i sjokoladen. Legg tilbake på plastfolien og sett i fryseren igjen.

IMG_8727

Disse oppbevares best i fryseren i en tupperware med tett lokk. Håper det smaker!

ppermynteknapper