paleosuppe

Minsten og jeg hadde det ganske så morsomt da vi lagde denne suppen for et par dager siden. Som vanlig følger jeg ikke noe oppskrift når jeg lager slik suppe, men jeg smaker til mye underveis. Hovedingrediensene går som regel igjen med unntak av noen endringer når det er ønskelig. Lillesøster nevnte koriander som sikkert er veldig godt til men jeg er ikke spesielt fan av koriander så jeg har med vilje unnlatt å ha det i.

ingredienser

Denne gangen har jeg i:
Søtpotet, ca 3 store
Gresskar
Kraft, ca 5dl
Kokosmelk, en boks

Salt
Pepper
Gurkemeie
Hvitløk
Chili
Ingefær

Jeg starter med å dampe søtpotetene og baker gresskar i ovnen. Som regel holder det med 3 store søtpotet og et liten gresskar (jeg bruker den avlange, jeg syns den er best)

Så er det bare å blande alt sammen. Jeg pleier å ta det litt og litt. Først blender jeg søtpotetene sammen med kraften. Tilsetter krydderiene og så sper jeg på med kraft etterhvert. Dere kan se på videoen under.
Jeg bruker Blendtech til å mikse alt sammen. Den har egen suppefunksjon som gjør suppen kremete og luftig. Men det går fint å bruke stavmikser.

Det tok litt av midt under blendingen, da sprutet det suppe over oss begge to. Veldig festlig, haha.Etter at smaken er som du ønsker heller du alt i en kasserolle og varmer opp forsiktig.

Serveres gjerne med et godt dryss sprøstekt bacon, stekte gresskarkjerner og en god oliven- eller hampolje over. Nam!
Vi hadde middagsgjester den kvelden og de ante ikke at alt de spiste var 100% paleo. Så det er fullt mulig å invitere til middag selv om en er på paleoutfordring.