På rawfoodkurs

I kveld har jeg vært på rawfoodkurs! Det var på El Mercat, som ligger i Villa Joyosa. Og her var vi i full sving med å lage råsjokolade:

rawfoodkurs

Det var handlet inn råkakao og kakaosmør fra sjokoladefabrikken Valor som ligger i Villa Joyosa.

sjokoladekurs

El Mercat er et koselig hostal midt i La Vila, vegg i vegg med matmarkedet. Så kjøleskapet på kjøkkenet har ikke mangel på friske råvarer, for å si det slik! Her er kjøkkensjefen Nils Erik opptatt av at det skal være lokalt, økologisk og i sesong.
Jeg har ikke vært her siden åpningen deres, men de er allerede i full sving med kurs året rundt. Og det skal visstnok være et paleo/crossfitkurs her i april!

elmercat

Kjøkkensjefen Nils Erik inviterte meg for litt kokkelering på rå vis, og jeg plukket opp noen tips for å berike smaksløkene i kveld. Vi startet med å lage råsjokolade, og mens den stod i fryseren og godgjorde seg, lagde vi taco. Det ble salatblader med “nøttdeig”, en tomatsalsa, guacemole og fennikel som fyll. Det var utrolig godt og alle smakene veltet rundt i munnen.

taco


Les gjerne mer om mathotellet her.

5 Comments

  1. Ellinor Ellinor
    February 10, 2014    

    Gøy !!! heldig du 🙂

    • February 11, 2014    

      Ja, alltid morsomt å dra på kurs!

  2. Une Une
    February 11, 2014    

    Oh, heldige! Hils Tina fra meg 😉

  3. February 11, 2014    

    Så heldig du er, jeg har så utrolig lyst til å gå på raw food kurs selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen