På norsk jord!

Denne helgen er det kurs på Sundvolden igjen!
Jeg måtte tidlig opp for å rekke flyet og det var bemørkt da jeg helte i meg morgenkaffen for å kvikne til. Kontrasten var stor, fra en flott soloppgang, til grå skyer og regn fra flyvinduet mitt. Velkommen til høstnorge!

fly

Det bar rett til Ellinor, ala Kraftkost som hadde stelt istand fantastiske fristelser som alltid. Det ble fest for smaksløkene!
Jeg liker å snoke litt i skap og skuffer for å se etter inspirasjon og noe å smake på, og det er alltid masse godt å finne på kjøkkenet til denne kraftmoren også. Hun hadde nettopp laget grønnkålchips, og blomkålsuppen stod og putret da jeg kom inn døren.

hos ellinor

norgeEtter lunsjen fikk jeg meg en etterlengtet siesta og så var det bare å snøre på seg skoene og få meg en tur ut i høstværet. Fra 29 grader til 2 grader og regn, for en overgang! Men veldig deilig. Regn i fjeset, frosne fingre og gjørme på leggene. Herlig!

Etter en nydelig middag, elg i kraft med masse godt tilbehør ble det gulrotkake og pikekyss til dessert. Jeg skal få Ellinor til å legge ut oppskriften til dere. Den var nydelig!

dessert

Nå er det bena på bordet og Underberg i magen. Det har vært en lang dag og jeg vil lade opp til morgendagen. Da begynner seminaret og jeg gleder meg til å hilse på alle gamle kjente og selvsagt nye fjes!

2 Comments

 1. October 23, 2014    

  Åsså så koselig å ha deg på besøk, gleder meg til påfyll og mange bra foredrag på sundvolden i helga.
  Blir stas å treffe mange kjente 🙂

 2. October 24, 2014    

  Gleder meg til å høre om alt du har lært på konferansen. og kanskje litt om jubileumsfesten…

No Pings Yet

 1. Lag din egen leveripostei | Melissa Spania on November 29, 2014 at 11:13
 2. Blogganbefaling! | Melissa Spania on January 21, 2015 at 21:29
 3. Oppsummering fra kurset | Melissa Spania on August 11, 2015 at 09:19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen