På kurs

Jeg er på norsk jord! Det er kaldt, det er snø og det er surt. En stor kontrast fra hva jeg reiste fra i går.
Men jeg er omringet av herlige, varme og gode mennesker så jeg svever på god “venne-energi” om jeg kan kalle det det.

Nå er vi på plass på Tunsberg Medisinske Skole i Tønsberg, og Gry Hammer er en av foreleserene. Denne dama liker jeg!
Det er så deilig å være blant likesinnede igjen og vi kan snakke fritt om hvor skadelig teflon er, at fett er viktig og en hel haug av andre herrrrlige temaer!
Senere i dag skal vi lage mat sammen. Jeg skal se om jeg kan ta litt bilder og dele med dere.
Imens kan jeg misunne dere med en liten teaser:
gryhammer

9 Comments

  1. February 7, 2013    

    Og jeg er fortsatt misunnelig:)

  2. Birgit Birgit
    February 7, 2013    

    Hørtes veldig kjekt ut. Misunner deg foredraget med Gry Hammer, følger med på bloggen hennes, veldig interessant :-). Kos deg i Norge! Jeg skal ned til Spania om et par uker. Håper at vårfølelsen du snakket om, er der fremdeles. Og så skal jeg selvfølgelig innom helsekosten din en tur 🙂

    • February 7, 2013    

      Ja, kryss fingrene for at våren slår inn for fullt! Vi sees!

  3. February 7, 2013    

    Åå jeg hadde elsket å være der! Det er ikke ofte jeg møtes med forståelse når jeg forteller at jeg kastet teflonpannen min for flere år siden eller at jeg nekter å drikke av plastflaske 😛 Sikkert veldig fint å være blandt folk som skjønner slikt! Kos deg!!

    • February 7, 2013    

      Vi har storkost oss. Økologisk kylling fra Holte går er inntatt og nå er vi ferdig. Ny dag i morgen 🙂
      Ingenting er som gode venner i godt lag!

  4. Iselin Iselin
    February 8, 2013    

    Hei!
    Der skulle jeg likt å være. Så fantastisk inspirerende! Blir helt glad av slik, rett og slett 🙂
    Apropos hvilke kasseroller det er best å lage mat i – du nevner at teflon er farlig, hva med keramisk titanium?
    Har nemlig kjøpt en Scanpan kasserolle som har et keramisk titanium belegg og den skal være PFOA-/PFOS fri, men er usikker på om den er giftig å bruke eller ikke. Vet du noe om dette?

    Ha en god dag! Smil fra København

    • February 8, 2013    

      Jeg er ingen ekspert, men alle non-stick er ikke noe jeg ville brukt i allefall.. hmm, jeg kan spørre noen av de andre veilederene etterpå…
      Smil fra Oslo 🙂

  5. Iselin Iselin
    February 10, 2013    

    Takk for svar! Jeg må undersøke det litt nærmere 🙂
    Håper du har hatt noen gode dager i Oslo.

    • February 10, 2013    

      Takk! I allefall noen kalde dager!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører





Matbloggtoppen