På krykker!

Etter fallet på fredag morgen i fjellet, har jeg hatt noen stusselige og vonde dager. Overgangen var stor for meg da jeg normalt har mange baller i luften som jeg trives godt med, til å måtte sitte i sofaen, med ispose på ankel og kne. Så nå gjelder det å tenke fine tanker og se på vakre ting, da kommer man seg fortere har jeg lest et sted. Syns det høres logisk ut, og positiviteten får ta plass i min verden den neste tiden.

Jeg tok røntgen av både ankel og kne i dag og det er ikke brudd. Men jeg har uten tvil slått meg skikkelig! Mamma mente at jeg må slutte å løpe så mye.. haha, typisk mødre (jeg blir nok sånn jeg også).
Her kommer et lite knippe bilder av den fryktelig spennende helgen min. Utsikten har vært mer eller mindre dette:

foten

Jeg utrolig heldig som har et fint støtteapparat rundt meg. Og de stiller opp på rad og rekke, noe jeg setter enormt pris på! Først var mannen på plass og sjekket ankelen for brudd. Han måtte faktisk justere den litt før jeg fikk beskjed om å fortsette å ise. Så kom en sykepleiervenninne innom for å bandasjere den. Og så har jeg hatt en healer, en som har gitt lymfedrenasje, og akupunktøren vår har satt nåler! Snakk om service!
I tillegg til dette begynte jeg umiddelbart å ta store doser av gurkemeie, omega 3, c-vitamin, proarginin og NutriMax som skal hjelpe til med å redusere betennelse, øke blodtilførselen og styrke meg opp. Og nå gjelder det dessuten å innta mye næringsrik mat. Kraft, eggeplommer, økologisk osv.
Middagen i kveld var ovnsstekte grønnsaker med massevis av smør, parmesanost og hvit geitostkrem. Nydelig!

ovnsbakte grønnsaker

Så om bloggen er litt stille om dagen så vet dere hvorfor, selv om jeg tror kanskje jeg likevel vil ta fatt på noe… kom gjerne med ønsketemaer i så fall.
Og hvis noen har noen gode anbefaler på filmer eller serier tar jeg imot det med glede. Blir jo liggende på sofaen noen dager nå så greit å ha noe å gjøre!

20 Comments

 1. April 22, 2013    

  Uhuuu Melissa! Jeg klarte akkurat det samme på karatetrening for et halvt år siden. Gikk på krykker jeg også, og forstuet så kraftig at jeg måtte til legevakten for å sikre meg at det ikke var brudd. Ekle greier, og passer definitivt ikke når man er småbarnsmamma. Ønsker deg rask bedring!!!!

  • April 22, 2013    

   Buhu! Hvor lenge gikk du da? Jeg kjenner at jeg vil gjerne vite hvor lenge jeg må gå på disse grusomme krykkene. Får vondt i hele kroppen av det. Og nei, IKKE praktisk med små barn. De stikker av med krykkene mine hele tiden. Takk for omtanken!

 2. April 22, 2013    

  God bedring Melissa <3 Hørte du snakket om et innlegg om soya? Dette er jeg veldig interessert i! Har ikke klart å kutte ut den usøtede soyamelken helt. Bruker kun litt i kaffen hver dag, men klarer ikke finne en bra erstatning (tåler ikke melk)! Skulle ønske de solgte almondbreeze usøtet mandelmelk i Norge, den er så god og den hadde jeg lett byttet med!

  Klemmer 😀

 3. Siv Siv
  April 22, 2013    

  Åh, ser skikkelig vondt ut. Så kjipt
  Har du sett Modern Family? Her ser vi den på Netflix og det er supertrim for magemusklene. ( ikke på ordentlig da, men ler meg ihjel..) har faktisk vært superflink med nytt kosthold de siste månedene og fått så mye energi! Så spiste jeg litt sukkerhokdig mat nå til bursdag og det kjennes ut som jeg har influensa., tror du det har sammenheng? Ble så nyskjerrig om det kan være grunnen( maten altså) for tror ikke det er skikkelig influensa. Akkurat det samme skjedde etter Thomas sin bursdag nemlig for en uke siden… Jaja, sikkert bare jeg som er rar.. God bedring. Håper du er snart på løpetur igjen! Bli frisk klem fra Oslo. Siv

  • April 22, 2013    

   Har hørt om den ja, så den er allerede bestilt fra Amazon 🙂
   Så gøy å høre om endringen din Siv! Og som du forklarer, man føler seg uggen når man spiser sukker igjen. Da merker man hvorfor man bør holde seg unna sukkeret 🙂 Og nei, du er ikke rar!
   Klem til deg Siv!

 4. April 22, 2013    

  God bedring! Noen ganger er man bare uheldig, men snart blir du frisk igjen. Bra du er positiv. Tenk bare på hvor fint du har det med alle rundt deg som stiller opp, og at du har en sterk kropp som kommer seg fort siden du har fokusert så mye på helse og trening 🙂

  • April 22, 2013    

   Ja, det gjelder å tenke på alt det positive man har rundt seg! Jeg er jo kjempeheldig! Nå sitter PT og fysio og klør seg i håret og venter på å starte rehabiliteringen *fnis*
   Så dette går så fint så!

 5. April 22, 2013    

  Huff, det ser ikke så gøyt ut altså. Tror jeg hadde gått på veggen rimelig kjapt selv! Har du noe erfaring med gurkemeie mot hodepine og/eller menssmerter? Nå er jeg heldigvis ikke plaget med dette, men tenkte å kjøpe en boks å ha i skapet sånn i tilfelle (ibux, paracet etc. liker jeg ikke å ha i kroppen min!)

 6. Øyvind Øyvind
  April 22, 2013    

  Nei dette var ikke bra. Hvordan går det med løpet i Oslo nå?
  Vi reiser nordover på torsdag. Tusen takk for mange hyggelige treningstimer på senteret. Og husk vi skal over fjellet på under 1,50 til høsten. God bedring.

  • April 23, 2013    

   Øyvind!
   Nei, løpene i Oslo må jeg nok legge på hylla…. om ikke er leger superraskt da. Man vet jo aldri!
   GOD TUR tilbake, og JA! Jeg er med på å løpe over fjellet. Denne gangen skal vi klare det på 1,50. Gleder meg allerede.
   Vi sees til høsten,
   stor klem fra meg!

 7. April 23, 2013    

  Masse god energi sendes herved!

  marianne

  • April 23, 2013    

   Takk! Tas imot med store armer!

 8. April 25, 2013    

  Takk for svar! Jobbet jo en del år på helsekost fram til i fjor, så det er der jeg har det fra, hehe. Men har aldri testet det ut selv. Men tusen takk! Magnesium har jeg stående, så da blir det å kjøpe gurkemeie 😉

 9. Ida Ida
  April 26, 2013    

  Homeland er superbra, og Downton Abbey også, om man liker den type serier 🙂 God bedring!

  • April 26, 2013    

   Takk for tipset. Skal sjekke ut om de har det på Amazon!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen