Jeg har vært så heldig og snust rundt på kjøkkenet til en ekte kraftmor, nemlig Gry Hammer!

gryhammer

Hun har en del spennende saker som står og gjærer og koser seg på kjøkkenet sitt. Alt fra syrnede grønnsaker, pølser, klarnet smør og et skap fullt av spennende urter og tilskudd som for eksempel Reinrot.
Det er helt tydelig at denne kraftmoren har mange baller i luften.

hjemme hos gry

Dere som følger Gry på Instagram og bloggen hennes har sikkert hørt om Hønepøne. Og jeg måtte selvsagt finne henne på min runde rundt i dette litt kaotiske huset (ja, for Gry har jo fire barn som surrer rundt og en mann med en tvillingbror og en niese som fikser på det gamle utehuset som skal bli nytt hønsehus!).
Hønepøne var på sin faste plass, i sin zalandoboks på badet. Og jeg fikk til og med titte på boken som snart er ferdig!

hønepøne

Takk for meg Gry, vi sees på Naturmedisinsk Fagkongress i Oktober. Gleder meg allerede!
Dette er et skikkelig gøy kurs som går over 3 dager. Det er åpent for alle, så meld dere på.