Oppsummering fra kurset

Nå er altså “Glade dager i Spania med Gry og Melissa” over, og både Gry og jeg sitter igjen med en godfølelse på at dette var et kjekt kurs! Du kan lese om Gry sin opplevelse her, hun har allerede skrevet om oppholdet sitt på bloggen sin og postet noen bilder. Og der kan du også lese at vi planlegger nytt kurs allerede neste år. Det blir antageligvis i september, så om det er av interesse send Gry en mail så setter hun deg på liste over de første som vil motta program og informasjon om det.

Kort fortalt hadde vi 4 dager med kursvirksomhet. Vi gjorde yoga, gikk tur, lærte om tradisjonskost, lagde mat sammen, nøt gode måltider og hørte på interessante forelesninger.
Gry er jo rene Kraftdronningen og holdt spennende innslag om surdeig, syrnede grønnsaker, kraftkoking og det hele. Selv om jeg har drevet med dette i noen år allerede syntes jeg det var moro å få en ny gjennomgang.

Her holder Gry foredrag om å være en moderne jeger, og under ser du deler fra fermenteringskurset:

kurs1

Min tidligere lærer, Jens Veiersted (lærer på Tunsberg Medisinske Skole) holdt en spennende forelesning om fordøyelsen for oss, og hver kveld lagde vi mat sammen. Det var en smule trangt på mitt spanske kjøkken men vi fikk det til, ofte med et glass cava eller vannkefir i hånden samtidig.

kurs2

Alle deltakerene fikk et innblikk i hvordan man kan få mest mulig ut av et måltid ved å bruke for eksempel en hel grilling som til slutt blir en kraftsuppe. Jeg skal skrive mer om dette på bloggen fremover. Men her ser dere meg i sving med å sile av kraften etter at den hadde kokt over natten:

kraftsuppe

Gry og jeg var så heldige å få hjelp av Ellinor som skriver bloggen Kraftkost. Hun er noe av det råeste jeg vet om når det gjelder matlaging, bare så det er sagt. Dere har lest om henne tidligere på bloggen, både her og her. Ellinor var med å piffe opp rettene vi lagde med digg majones og dressinger. Hun stod også for ideen bak grillingen av kyllingene på boks. Superdigg!

instagram
Finn oss på instagram, forresten om dere ikke allerede følger oss.

Nå skal jeg lande litt etter travle men veldig fine dager, så kommer det bloggposter som perler på en snor fremover med oppskrifter på hva vi lagde på kurset.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nettbutikk kommer snart!

Velkommen!

Jeg heter Melissa, bor i Spania og er utdannet Kostholdsveileder. Mat og helse er noe jeg brenner for, og min blogg er min kanal for å spre det glade budskap!

Arkiv

Annonsører

Matbloggtoppen